استاندار اردبیل: اهمیت کارهای فرهنگی کمتر از اقدامات اقتصادی و عمرانی نیست
اردبیل(پانا) - استاندار اردبیل عنوان کرد اهمیت و تاثیر کارهای فرهنگی در موفقیت جامعه کمتر از اقدامات اقتصادی و عمرانی نیست.
به گزارش استانداری اردبیل، اکبر بهنام جو ،استاندار اردبیل در نشست با اعضای بسیج هنرمندان استان تصریح کرد: در رشد جامعه و موفقیت در عرصه های اقتصادی و عمرانی، متعالی بودن جامعه به لحاظ فرهنگی نقش مهمی را دارد و باید برنامه ریزی توسعه با ارتقای فرهنگی همزمان انجام شود.
او افزود: تاثیری که هنر در همه زمینه ها و فرهنگ و روش زندگی مردم دارد، چیز دیگری نمی تواند جای آن را بگیرد.
استاندار اردبیل اظهار کرد: نباید در روند اقدامات آبادانی و رشد اقتصادی از توجه به فرهنگ غافل شویم و اگر به فرهنگ بی توجهی شود، در سایر زمینه های توسعه با مشکل مواجه می شویم.
بهنام جو با تاکید بر پیگیری و اجرای برنامه های فرهنگی در جامعه از سوی هنرمندان، حمایت و پشتیبانی از هنرمندان را از اولویت های برنامه های مسوولان استان دانست.
او با بیان اینکه استان از امکانات و فضاهای لازم برای بهره برداری هنرمندان برخوردار است، نسبت به تحقق مطالبه اهالی فرهنگ و هنر برای تامین فضاها قول مساعد داد.
استاندار اردبیل به آسیب های فرهنگی ناشی از تهاجم فرهنگی در جامعه اشاره کرد و گفت: باید کارهای فرهنگی در استان تقویت و استمرار یابد و در این خصوص همکاری همه حوزه ها و دستگاههای مرتبط ضروری است.
بهنام جو، ترغیب جوانان به مشارکت در برنامه های فرهنگی و هنری در اوقات فراغت را یادآور شد و این اقدام را در استفاده بهینه جوانان در اوقات فراغت و کاهش گرایش به آسیب های اجتماعی با اهمیت دانست.
او از روحیه انقلابی و اسلامی هنرمندان استان قدردانی کرد و خواستار حفط این روحیه برای کاهش آسیب های فرهنگی در جامعه شد.
بهروز ندایی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل نیز در این جلسه با بیان اینکه به لحاظ ساماندهی هنرمندان و مکان های هنرمندان مشکلی در استان وجود ندارد، گفت: در صورت نیاز هنرمندان به فضا، دستگاهها می توانند ساختمان های مورد نیاز را در اختیار آنان قرار دهند.
او افزود: اهمیت کار فرهنگی بر هیچ کسی پوشیده نیست و هنرمندان با کارهای هنری می توانند در احیای فرهنگ جامعه تاثیر بسیاری داشته باشند.
در این جلسه اعضای بسیج هنرمندان استان هم مشکلات و مطالبات خود را بیان کردند.
ارسال دیدگاه