نوشیدنی مخصوص رفع عطش

تهران (پانا) - یخ در بهشت آلبالویی یک از خنک ترین نوشیدنی های خوشمزه در فصل گرما می باشد که میان ایرانیان طرفداران زیادی دارد که ما در ادامه طرز تهیه این نوشیدنی را برای شما آورده ایم.

کد مطلب: ۱۱۹۳۷۸۰
لینک کوتاه کپی شد
نوشیدنی مخصوص رفع عطش

در تابستان هیچ چیزی به اندازه یک لیوان نوشیدنی خنک به انسان نمی چسبد. در فصل تابستان که دمای هوا بالا می رود و به خاطر کم آبی و تعریق زیاد انسان احساس خستگی و آشفتگی می کند ، پس برای سالم ماندن و متعادل شدن دمای بدن نیاز است که انسان به اندازه لازم مایعات و نوشیدنی مخصوص تابستان را مصرف کنید.

ما در این بخش از نمناک یکی از بهترین و خنک ترین نوشیدنی ها را به شما معرفی می کنیم.

مواد لازم یخ در بهشت آلبالویی

آلبالو :یک کیلو

شگر :200 گرم

آب لیموترش تازه : 2 ق غ

وانیل : 1/8 ق چ

طرز تهیه یخ در بهشت آلبالویی

برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه و خنک ابتدا باید آلبالو ها بشورید خوب تمیز کنید و هسته آن ها را جدا کنید سپی آلبالو های هسته گرفته شده را در ظرف مناسبی ترجیحا لعابی همراه با شکر و آب لیمو ترش بریزید.

سپس روی حرارت قرار بدهید ، شعله گاز را زیاد نکنید زیرا برای این کار نیاز است تا شکر به آرامی حل شود و به خورد مواد برود. سعی کنید مواد را هی هم بزنید تا شکر ها به طور کامل آب شوند و به ته ظرف نچسبند.

در ادامه حرارت شعله گاز را کم کنید و بگذارید تا 2 الی 3 دقیقه مواد بجوشند و کاملا با هم ترکیب شوند.

پس از اینکه مواد با هم جوشید حرارت شعله گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد درون ظرف خنک شود.

مواد را از یک صافی رد کنید و درون ظرف کم عمق فلزی بریزید. حال مواد را در فریزر قرار دهید و 3 الی 4 ساعت صبر کنید تا یخ بزنند.

حالا که مواد به خوبی یخ زده اند، آن را از فریزر خارج کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و دوباره در فریزر قرار بدید تا یخ ببندد.

هنگام سرو آن را با قاشق بتراشید و در ظرف هایی که می خواهید در ان سرو کنید بریزید. می توانید برای تزئیین از برگ نعنا و یا لیمو و البالو استفاده کنید.

نکات مهم برای تهیه یخ در بهشت آلبالویی :

به جای آلبالو می توانید از آب آلبالو نیز استفاده کنید.

همچنین می توانید مقدار کمی گلاب به مواد اضفه کرده تا بیشتر یخ ببند.

بسیاری از افراد یخ نیز در این ترکیب استفاده می کنند.

طی زمان آماده کردن تا سرو یخ در بهشت، لیوان های سرو را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.

می توانید از پوست لیمو ترش نیز در این ترکیب استفاده کنید.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار