برای سلامت دانشآموزان باید بیشتر از نان سنگک، تافتون و بربری استفاده شود
کاشمر(پانا)- رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان کاشمر تاکید کرد دانشآموزان باید بیشتر از نان سنگک، تافتون و نان بربری استفاده کنند، چرا که رشد ۹۰ درصد مغزی و ۷۰ درصد قدی در همین سنین شکل میگیرد.
محمدرضا ملکی، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان کاشمر در گفتوگو با پانا گفت:«سلامت آینده سازان مهمترین خواسته همه مردم است و اگر چه ما برای اینکه نیازها و سلیقه های متفاوت تامین شود مجوز فعالیت انواع نانوایی را صادر می کنیم، اما مصرف نان لواش به دلایل شرایط خاصی که در نان لواش است و هیچ گونه ویتامینی ندارد و شاید باعث ایجاد چاقی دانش آموزان شود توصیه نمی شود، بهتر است دانش آموزان نان سنگک، تافتون، نان بربری و نانی که سبوس بیشتری دارد استفاده کنند. زیرا رشد ۹۰ درصد مغزی و در سن ۷۰ درصد قدی در همین سنین شکل می گیرد.»
وی افزود: «نان یک نعمت الهی است و باید مراقب بود اسراف نشود، باید قدر این نعمت بزرگ را دانست و ارزان بودن نسبی آن نباید باعث شود که با اسراف و دور ریختن موجب شویم تا اقشار آسیب پذیر از آن محروم شوند.»
ملکی در ادامه در مورد رعایت فاصله اجتماعی صف های نانوایی گفت: «معمولاً دانش آموزان بیشتر در صف نانوایی ها هستند و حتماً دانش آموزان در فاصله یک متری از دیگران بایستند تا خدای نکرده به ویروس کرونا مبتلا نشوند.»
خبرنگار: ابوالفضل مودب
ارسال دیدگاه