پوست و تخم هندوانه و طالبی را دریابید
تهران (پانا) - هوا هوای خرداد است و گرمای تابستان کمکم دارد خودش را نشان میدهد. توی این هوای گرم هندوانه و طالبی و خربزه بیشتر از همه میوههای دیگر جگر آدم را حال میآورد. اگر خانواده شما هم این روزها این سه میوه آبدار و خوشمزه را زیاد میخورند، میتوانید برنامه ویژهای برای پوست و تخم این میوهها داشتهباشید.
بهگزارش تبیان، هرچه میوههای هندوانه و طالبی خوشمزه و خوشعطر هستند، تفاله و تخمشان بدبوست و در مدت زمان بسیار کوتاهی میتواند چنان بویی در سطل زباله تولید کند که حتی یک لحظه هم نتوانید از کنار آشپزخانه رد بشوید. چاره چیست؟ وقتی هندوانه و طالبی را نوشجان کردید، بروید سراغ پوست و تخمها. اول قسمت داخلی پوستشان را با قاشق بتراشید و بگذارید توی یخچال که خنک شود و بعد بزنید بر بدن. پوستها را هم بگذارید توی سینی جلوی پنجره یا توی بالکن تا حسابی آفتاب بخورد و خشک بشود. وقتی مامان یا بابا این میوهها را قاچ میکنند، از آن ها بخواهید که تخمهای میوه را در یک ظرف جداگانه بگذارند تا آنها را هم زیر نور آفتاب خشک کنید. اگر این تخمها را خوب بشویید و بگذارید خشک شوند، بعد میتوانید با آنها تخمه شور درست و موقع تماشای فیلم و فوتبال نوشجان کنید. به همین راحتی با انجام دادن تکنیک تراشیدن پوست میوه و خشک کردن آن و تخم هایش میتوانید دوتا خوراکی خوشمزه دیگر برای خودتان مهیا کنید و همزمان جلوی تولید بوی بد و شیرابهای را که بعد از انداختن اضافات میوهها به سطل زباله ایجاد میشود، بگیرید. این شیرابهها بدجوری برای سیاره ما خطرناک هستند و آلودگیهای جبرانناپذیری را ایجاد میکنند. پس باید مراقب باشیم زبالهها آبدار و خیس نباشند.
ارسال دیدگاه