انجام کیل گیری به منظور ارزیابی عملکرد تولیدگل محمدی در شهرستان بن
بن(پانا)-عملیات کیل گیری در سطح15هکتار کشت گل محمدی با حضور کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بن و در شهرستان بن انجام شد.
علی شریفی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بن در این باره گفت: انجام کیل گیری به منظور ارزیابی عملکرد محصول گل محمدی در شهرستان و معرفی کشاورز پیشرو انجام شد و امید است با معرفی این محصول به عنوان یک محصول مناسب در منظقه ایجاد ترغیب در کشاورزان جهت مدیریت بهتر مزرعه و صرفه جویی در مصرف آب و در نهایت کاهش هزینه برای تولید کننده بخش کشاورزی شود و ایجاد انگیزه در کشاورزان کرده تا بتواند بهره وری مناسبی در کشاورزان داشته باشند.
باقری کارشناس مدیریت هماهنگی ترویج و آموزش کشاورزی سازمان بیان کرد:ضمن انتخاب مزرعه الگویی و انجام کیل گیری اولیه،به صورت تصادفی از توزین محصول برداشت شده،میانگین عملکرد مزرعه بدست می آید.
ایرج کوهی فایق کارشناس ترویج شهرستان در این باره گفت:گل محمدی تولیدی در این شهرستان با توجه به کیفیت و مرغوبیت محصول تولیدی و باتوجه به میزان تولید محصول که پیش بینی میشود از هر هکتار بیش از ۲ تن گل محمدی بدست اید برای مصرف در استان به کارگاه های صنایع تبدیلی و اسانس گیری تحویل شده و گلاب تولیدی آن در استان توضیع و مازاد ان در استان های همجوار و دیگر استان های کشور مورد مصرف قرار میگیرد.
ارسال دیدگاه