جزئیات برگزاری امتحانات؛ زمان امتحان کمتر از 2 ساعت خواهد بود

ساکی: امسال ۲ هزار و ۷۰۰ حوزه برگزاری نسبت به شرایط عادی، افزایش یافته است

تهران (پانا) - رئیس مرکز سنجش و پایش آموزش وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد از 27 اردیبهشت تا 24 خرداد امتحانات نهایی در دو گروه مجزای تجربی و ریاضی و گروه علوم انسانی و معارف برگزار می‌شود.

کد مطلب: ۱۱۸۳۲۵۱
لینک کوتاه کپی شد
جزئیات برگزاری امتحانات؛ زمان امتحان کمتر از 2 ساعت خواهد بود

مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی با توجه به شروع فصل امتحانات اعلام کرد حفظ سلامت دانش‌آموزان در برگزاری امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم، اولویت اصلی وزارت آموزش و پرورش و از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است و این امتحانات مطابق ضوابط و مقررات ستاد ملی مقابله با کرونا، برگزار خواهد شد.

بر اساس این اطلاعیه برای برگزاری این امتحانات، و به منظور حفظ سلامت دانش‌آموزان و عوامل اجرایی به گونه ای برنامه ریزی شده است که دانش‌آموزان در گروه‌های مجزا در جلسات امتحان حاضر می‌شوند. تعداد حوزه‌های برگزاری امتحانات نسبت به شرایط عادی، افزایش بسیاری دارد بطوری که دانش‌آموزان با فاصله ۲ متر از یکدیگر در فضایی مناسب که از تهویه کافی برخوردار است روی صندلی قرار می‌گیرند. مراقبین بهداشت و سلامت، دانش‌آموزان و عوامل اجرایی را هنگام ورود تب سنجی و غربالگری می‌کنند و بر استفاده از ماسک و رعایت موارد بهداشتی در تمام مدت نظارت دارند. گروه بندی و ساماندهی دانش‌آموزان در حوزه‌های اجرا به نحوی است که هنگام ورود و خروج ازدحام ایجاد نشود.

در ادامه این اطلاعیه با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی آمده است: نظافت و گندزدایی اماکنی که مورد استفاده قرار خواهند گرفت، انجام شده و پس از هر امتحان نیز انجام می‌شود. مواد شوینده و ضد عفونی کننده در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد و برای اطمینان، تعداد کافی ماسک نیز پیش بینی شده است. همچنین سایر اقدامات بهداشتی براساس پروتکل‌های جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعمال خواهد شد و ناظرین بهداشت و سلامت اعزامی از سوی آموزش و پرورش و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بر اجرای کامل این پروتکل‌ها در تمامی حوزه‌های برگزاری امتحانات نظارت خواهند کرد.

همچنین مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی در مورد نحوه طراحی سوالات امتحان نهایی اعلام کرد: طراحی سؤالات امتحانات نهایی پایه دوازدهم توسط مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی انجام می‌شود و دانش‌آموزان پایه دوازدهم در حوزه‌های برگزاری برای امتحان حضور می‌یابند. سؤالات هماهنگ پایه نهم برای هر استان و یامنطقه به صورت مجزا طراحی می‌شود و دانش‌آموزان پایه نهم در مدرسه خود امتحان می‌دهند.

در ادامه تشریح نحوه ارزشیابی در امتحانات آمده است: از آنجا که شرایط آموزش در طول سال تحصیلی در مناطق مختلف یکسان نبوده و در مجموع شیوع بیماری فرایند آموزش را تحت تأثیر قرار داده، طراحی سؤالات نیز بر مبنای آموزش در شرایط قرمز شیوع بیماری کرونا انجام شده است و دانش‌آموزان می‌توانند برای اطلاع از بارم بندی و حذفیات دروس مختلف، به پایگاه اطلاع رسانی مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی به نشانی www.aee.medu.ir مراجعه کنند.

این مرکز در پایان تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش ضمن استعانت از خداوند متعال، با استفاده از تجربیات برگزاری امتحانات حضوری نوبت های خرداد، شهریور و دی ماه سال۱۳۹۹ و حداکثر توان خود و جلب همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی کشور در برگزاری ایمن امتحانات خرداد ماه و حفظ سلامتی دانش‌آموزان تلاش می‌کند و از دانش‌آموزان و اولیای ایشان انتظار می‌رود در اجرای موفق این اقدام ملی همکاری و مشارکت کنند.

خسرو ساکی رئیس مرکز سنجش و پایش آموزش وزارت آموزش و پرورش نیز در این باره اعلام کرد از ۲۷ اردیبهشت تا ۲۴ خرداد امتحانات نهایی در دو گروه مجزای تجربی و ریاضی و گروه علوم انسانی و معارف برگزار می‌شود.

وی بیان کرد مقرر شده است امتحانات پایه نهم در شرایطی که وضعیت مناطق استان یکسان باشد، سوالات به صورت استانی بر مبنای وضعیت تعیین شده طرح شود و سؤالات هماهنگ پایه نهم برای هر استان و یا منطقه به صورت مجزا طراحی شود و دانش آموزان پایه نهم در مدرسه خود امتحان می‌دهند.

معاون وزیر و رئیس مرکز سنجش و پایش آموزش وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: به منظور حفظ سلامت دانش‌آموزان و عوامل اجرایی به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده است که دانش‌آموزان در گروه‌های مجزا در جلسات امتحان حاضر شوند.

وی ادامه داد: امسال ۲ هزار و ۷۰۰ حوزه برگزاری نسبت به شرایط عادی، افزایش یافته است تا دانش‌آموزان با فاصله دو متر از یکدیگر و در فضایی مناسب که از تهویه کافی برخوردار است روی صندلی قرار گیرند.

به گفته علیرضا رئیسی نیز مقرر شده است مکان امتحان در همان منطقه‌ای باشد که دانش‌آموزان زندگی می‌کنند و به گونه‌ای برنامه ریزی شود که در آن زمان هیچ گونه امتحان دیگری در آن مدرسه نباشد تا فضای لازم برای رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی فراهم باشد. همچنین زمان امتحان نیز کمتر از ۲ ساعت خواهد بود همچنین از فضای باز مدرسه نیز می‌توان برای امتحانات استفاده کرد تا احتمال شیوع بیماری به حداقل برسد و مشکلی در این زمینه نیست.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا رعایت فاصله گذاری، تهویه مناسب و استفاده از فضای باز را مهمترین نکات شیوه نامه برگزاری امتحانات اعلام کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار