تغییر شرایط فعالیت مراکز تهیه و طبخ غذا در شهرهای قرمز
تهران (پانا) - با توجه به موج چهارم شیوع کرونا، فعالیت مراکز تهیه و طبخ غذا در شهرهای قرمز، تنها به صورت بیرونبر انجام میشود.
![تغییر شرایط فعالیت مراکز تهیه و طبخ غذا در شهرهای قرمز](https://cdn.pana.ir/thumbnail/MTFmM2Rh5l8U/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHHAV02k3S3JgsAIKXaKdntA,,/MTFmM2Rh5l8U.jpg)
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، اتاق اصناف ایران با توجه به افزایش ابتلا و موج چهارم شیوع کرونا و بنابر دستورالعمل ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام کرد: «مراکز تهیه، تولید و طبخ مواد غذایی و خوراکی (شامل تمام گروههای غذایی سرد، گرم، آشامیدنی، بستنی و آبمیوه، خشکبار، شیرینی و مشاغل مشابه) در شهرهای قرمز تنها به صورت آماده و بیرون بر مجوز فعالیت داشته و پذیرش حضوری سفارش ممنوع و فقط پذیرش به صورت تلفنی، اینترنتی و از طریق سایر شبکههای مجازی مجاز است.»
ارسال دیدگاه