مواد اولیه غذایی برتر پزشکان
تهران (پانا) - برای بسیاری از پزشکان این نکته محرز شده که بهترین راه برای تقویت انرژی، مبارزه با بیماریها، و ... انتخاب موادی است که نیروگاههای تغذیهای هستند.
بهگزارش ایرنا، برای بسیاری از پزشکان این نکته محرز شده که بهترین راه برای تقویت انرژی، مبارزه با بیماریها، و ... انتخاب موادی است که نیروگاههای تغذیهای هستند.
به گفته محققان دانشگاه ایلینوی، ۸ انتخاب برتر پزشکان در میان مواد اولیه غذایی از این قرار است:
فلفل قرمز: این نوع فلفل حاوی ویتامین آ، بتاکاروتن و دیگر کاروتنوئیدها است. به عنوان آنتی اکسیدان، کاروتنوئیدها از آسیب سلولی پیشگیری میکنند و خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی عروقی و آرتریت را کاهش می دهند.
زردچوبه: یک ضدالتهاب قوی است و شبیه مهار کنندههای داروییCox۰-۲مانندCelebrex عمل میکند. زردچوبه شرایط التهابی مانند آرتریت و بیماریهای التهابی روده را کاهش میدهد.
بلغور گندم: یک غذای عالی برای بیماران دیابتی است زیرا فیبر بالا و شاخص گلیسمی پایینی دارد و بر خلاف برنج سفید، قند خون را ناگهانی بالا نمی برد.
زیره: غنی از فیبر و مواد معدنی است. این گیاه با فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی خود، یکی از ادویه های مفید برای افزایش سلامت چشم نیز محسوب می شود.
دانههای چیا: مصرف این دانهها یک راه عالی برای دریافت فیبر، چربیهای ضروری و پروتئین است. فقط یک اونس از این دانههای کوچک، ۱۰ گرم فیبر و ۵ گرم پروتئین دارد. فیبر موجود در این دانهها به تثبیت قند خون و جلوگیری از ابتل به یبوست کمک میکند.
سیر: کم کالری بوده و سرشار از ویتامینهای ب، سی، سلنیوم و روی است که به تولید انرژی و تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک میکند. مصرف سیر راهی عالی برای کاهش فشار خون، کاهش کلسترول، بهبود سلامت استخوانها و کاهش ضعف است. مصرف سیر به افزایش طول عمر نیز کمک میکند.
زنجبیل: دارای خواص شگفت انگیزی آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است و به بهبود مشکلات گوارشی کمک می کند. زنجبیل همچنین به بهبود عوارض شیمی درمانی کمک کرده و مانع تهوع می شود.
عدس: سرشار از مواد معدنی، پروتئین، فیبر محلول، منگنز، آهن، فسفر، تیامین، پتاسیم، ویتامین ب ۶ است و منبع ریبوفلاوین، نیاسین، پانتوتنیک اسید، سلنیوم، منیزیم، و روی محسوب می شود. عدس یک گزینه غذایی سرشار از پروتئین برای گیاه خواران است.
ارسال دیدگاه