بازتاب محتوای مرتبط با سیره‌ امام علی (علیه‌السلام) در کتاب‌های درسی

تهران (پانا) - نمایشگاه مجازی محتوای متناسب با میلاد با سعادت حضرت علی (علیه‌السلام) در کتاب‌های درسی در بخش کتابخانه و مرکز اسناد سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی منتشر شد.

کد مطلب: ۱۱۶۶۳۵۸
لینک کوتاه کپی شد
بازتاب محتوای مرتبط با سیره‌ امام علی (علیه‌السلام) در کتاب‌های درسی

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، پرداختن به زندگینامه و معرفی الگوها و اسوه‌های اخلاقی، ملی، مذهبی و.. در محتوای آموزشی بخشی از فرایند یاددهی و یادگیری می‌باشد که در نظام تعلیم و تربیت کشورمان تلاش شده این مهم با پرداختن به ابعاد مختلف زندگی ائمه اطهار و سیره و منش ایشان به خوبی مدنظر قرار گیرد. از این رو به‌منظور آگاهی‌بخشی، معرفی الگوهای صدر اسلام، امامان و ائمه معصومین و سیره زندگی این بزرگواران، شخصیت‌های شاخص دوران تمدن اسلامی و دوران معاصر؛ کتاب‌های درسی برای گروه‌های سنی مختلف مناسب‌سازی شده است.

اکنون به مناسبت ۱۳ رجب سالروز ولادت مولای متقیان امام علی (علیه السلام) به محتوای مرتبط با این حضرت در کتاب‌های درسی اشاره‌ای می‌کنیم.

محتواهای ارائه شده در این نمایشگاه در کتاب‌های درسی تاریخ اسلام(۱) پایه دهم شامل مبحث امام علی (علیه السلام) از تولد تا پذیرش خلافت، اطلس شیعه، فارسی(۱) پایه دهم شامل شعرخوانی همای رحمت، هدیه‌های آسمان دوم دبستان شامل مرد آسمانی و پدر مهربان می‌باشد.

علاقمندان می‌توانند با مراجعه به بخش کتابخانه و مرکز اسناد در سایت رسمی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی از این نمایشگاه مجازی دیدن کنند.

مروری بر زندگینامه امام علی (علیه السلام)

امام علی (علیه السلام) در روز جمعه، سیزدهم ماه رجب، سی سال پس از عام‌الفیل، در شهر مکه و در کعبه به دنیا آمد. رسول خدا در عام‌الفیل به دنیا آمد و سن او هنگام رحلت ۶۳ سال بود و ولادت او را بین ۵۶۹ تا ۵۷۰ میلادی ثبت کرده‌اند؛ و چون نوشته‌اند رسول اکرم هنگام ولادت امام علی (علیه السلام) سی‌ ساله بوده‌ است، در نتیجه علی (علیه السلام) در ۵۹۹ تا ۶۰۰ میلادی تولد یافته است.

ماجرای ولادت علی (علیه السلام) در کعبه، مورد قبول شیعه و سنی است.

حاکم نیشابوری، دانشمند مورد ستایش و اعتماد اهل سنت، در همین باره می‌گوید: روایات متواتری موجود است که حاکی است فاطمه بنت اسد، علی‌بن ابی‌طالب را در کعبه به دنیا آورده است.

( بحارالانوار، ج ۳۵، ص ۷ ------ مستدرک حاکم - سایت رشد)

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار