تشریح نحوه ورود جبهه پایداری به انتخابات و تعیین جایگزین آیت‌الله مصباح

تهران (پانا) - دبیر کل جبهه پایداری نحوه تعیین جایگزین علامه مصباح و ساز و کار این تشکل سیاسی برای ورود به عرصه انتخابات۱۴۰۰ را تشریح کرد.

کد مطلب: ۱۱۶۳۰۹۴
لینک کوتاه کپی شد
تشریح نحوه ورود جبهه پایداری به انتخابات و تعیین جایگزین آیت‌الله مصباح

به گزارش تسنیم، صادق محصولی، دبیرکل جبهه پایداری، درباره تصمیم جبهه پایداری برای تعیین جایگزین علامه مصباح یزدی با اشاره به اینکه شورای فقها از اول تاسیس، رکن رکین تشکیلات پایداری بود و همواره سه نفر فقیه ربانی و انقلابی بر تصمیمات و عملکرد این جبهه نظارت داشتند، گفت: پس از رحلت عزیز سفر کرده حضرت آیت الله مصباح یزدی (ره)، شورای مرکزی با مشورت دو فقیه دیگر در صدد جایگزین ایشان است، همچنان که پس از رحلت حضرت آیت الله خوشوقت رضوان الله تعالی علیه که یکی از اولین فقهای جبهه پایداری بودند، فقیه ربانی و انقلابی دیگری جایگزین ایشان شد.

دبیرکل جبهه پایداری با ارائه گزارشی درباره وضعیت این تشکل سیاسی افزود: جبهه پایداری از اول تاسیس روی جوانان حساب ویژه‌ای باز کرده و در مجمع اخیر هم، وزن جوانان انقلابی در ترکیب جدید شورای مرکزی ارتقاء پیدا کرد. این خود یک اقدام عملی در جهت پیاده کردن منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب از بعد تشکیلاتی است اکنون بیش از نیمی از اعضای شورای مرکزی و هیئت بازرسی را جوانان تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به نحوه‌ ورود و نگاه جبهه پایداری به انتخابات سال ۱۴۰۰ و تعامل با دیگر گروه‌های سیاسی، گفت: ما در جبهه پایداری مدلی را برای همکاری، تعامل و وحدت با دیگر تشکل های انقلابی پیش‌بینی و ارائه کرده‌ایم که دارای چهار مرحله است.

محصولی در همین زمینه افزود: مرحله اول اینکه هیچ گونه تخریبی نسبت به همدیگر صورت نپذیرد و در ارتباطات و مصاحبه‌ها به دنبال هم افزایی و نزدیکی هر چه بیشتر گفتمانی باشیم. در مرحله‌های دوم و سوم وحدت در ترویج گفتمان انقلاب و تعریف شاخص‌هایی مبتنی بر گفتمان است که ما را به نامزد یا نامزدهای اصلح رهنمون می‌کند.

وی افزود: مطمئناً شاخص‌های مبتنی بر گفتمان انقلاب اسلامی زمینه ساز وحدت بیش از پیش است و اشتراک و وحدت در شاخص ها می‌تواند به وحدت نهایی منجر شود.

دبیر کل جبهه پایداری در توضیح مرحله چهارم این روند گفت: در مرحله چهارم انتخاب نامزد یا نامزدهای اصلح بر مبنای شاخص‌های تعریف شده و وحدت بر روی نامزد یا نامزدهای اصلح برای انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا است.

وی با بیان اینکه مهمترین موضوع در گفتمان انقلاب اسلامی برای حل مشکلات امروز کشور بحث و گفتمان عدالت است، تصریح کرد: این گفتمان باید در ابعاد مختلف زندگی بشری اعم از اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی حاکم باشد. بدون آن هیچ پیشرفت پایدار و مطلوبی صورت نخواهد گرفت و با تاکید بر مولفه عدالت در گفتمان انقلاب اسلامی مولفه های دیگری مانند کارآمدی و فساد ستیزی را هم به همراه خواهیم داشت.

دبیرکل جبهه پایداری درباره سازوکارهای این تشکیلات برای فعالیت در نقاط مختلف کشور برای انتخابات ۱۴۰۰ گفت: در مرکز، کمیته انتخابات ۱۴۰۰ جبهه پایداری در دو بخش ریاست‌جمهوری و شوراهای اسلامی شهرها فعال است و نتیجه جلسات هفتگی خود را به شورای مرکزی ارائه کرده و مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در استان‌های کشور شوراهای استانی پایداری جلسات منظمی دارند و آماده تشکیل ستادهای انتخاباتی برای نامزد اصلح هستند، افزود: هم چنین تشکیلات پایداری در شهرهای غیر مرکز استان ها هم رو به رشد بوده و با دعوت از جوانان فعال و انقلابی در صدد بالا بردن راندمان کاری و انجام وظایف هستند.

محصولی در پایان گفت: کمیته‌ای در رابطه با بررسی مشکلات اصلی کشور و راه حل های موجود در همکاری با نیروهای هم فکر و هم افزای دیگر، مشغول تنظیم طرح‌ها و برنامه‌های مناسب است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار