با تصویب یک فوریت در جلسه شورا صورت گرفت:
الزام شهرداری تهران به تهیه لایه فعالیتهای دانشبنیان و نوآورانه در پایتخت
تهران (پانا) - اعضای شورای شهر تهران به یک فوریت لایحهای رای دادند که بر اساس آن شهرداری ملزم به ایجاد لایه فعالیتهای دانش بنیان و نوآورانه در شهر تهران شد.
یک فوریت طرح «الزام شهرداری تهران به ایجاد لایه فعالیت های دانش بنیان و نوآورانه در شهر تهران» در دویست و هفتادمین جلسه شورا مورد بررسی قرار گرفت.
زهرا نژاد بهرام، عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران در این خصوص تشریح کرد: این طرح در راستای یک اضطرار به وجود آمده و علت یک فوریت آن اینست که در مقطع زمانی خاصی هستیم. به منظور افزایش سرعت کار و همچنین رسیدگی به طرحهای مداوم ارائه شده از دانشگاههای سطح شهر برای گسترش حوزه فیزیکی خود این طرح با فوریت ارائه میشود.
نژادبهرام در ادامه افزود: اگر بتوانیم در این مقطع زمانی یک لایه مشخص برای شرکتهای دانش بنیان تعریف کنیم این امکان به وجود میآید که میشود حرکات آینده نواحی نوآوری را ساماندهی کرد. آنچنان که در برنامه ششم توسعه هم اشاره شده است که آینده در دست شرکتهای دانش بنیان است.
ناهید خداکرمی، عضو دیگر شورای شهر تهران به عنوان مخالف گفت: این طرح بسیار خوب است، اما به دلیل اینکه به بررسی عمیقی نیاز دارد و چون احساس میکنم این طرح تهران را تکه تکه میکند، با فوریت آن مخالفم. او افزود: شهرکهای استارتاپی باید در منطقه جدایی باشند. لذا خواهشمندم این طرح را از فوریت خارج نموده و بررسی کنند.
اما مجید فراهانی به عنوان موافق گفت: هدف این طرح، ایجاد لایهای از فعالیتهای دانشبنیان و نوآورانه در سطح تهران است. امروزه دانشگاههای بزرگ جهان دارای شهرک های استارتاپی هستند.
وی ادامه داد: ایجاد شرکتهای دانش بنیان در سطح شهر تهران امر مهمی است و هیچکدام از کلانشهرها بدون وجود این شرکتهای دانشبنیان آیندهای ندارند. نکته دیگر مجاورت میان این شرکتها است که باید ارتباط داشته باشند. همچنین اینکه تفاوت میان کیفیت محیطی و زندگی است که سبب جذب شرکتهای خدمات برتر به شهرها میشود. بر اساس آمار بیش از ۱۹ هزار شرکت دانش بنیان در تهران فعالیت دارند و مساحتی بالغ بر ۴۰۷ هکتار را اشغال کردهاند و لذا نیاز به تعریف لایههایی برای این شرکتها وجود دارد.
حامد مظاهریان، نماینده شهرداری هم نظر شهرداری را اعلام داشته و گفت: شهرداری لایحه ای را ارائه کرده که از طرف فاوا پیگیری شده است و این لایحه تعیین تکلیف قانونی این موضوع را الزام میکند. بر همین اساس شهرداری با کلیت طرح موافق است.
در نهایت یک فوریت این طرح به رای گذاشته شد و با ۱۶ رای موافق به تصویب رسید.
ارسال دیدگاه