در بزرگترین برنامه مبارزه با انشعاب های غیرمجاز؛
۴۵ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز جمع آوری شد
تهران (پانا) - مدیرعامل شرکت توانیر گفت که بیش از ۴۵ هزار دستگاه استخراج رمز ارز که به صورت غیرمجاز به این کار اقدام کرده بودند، جمع آوری شد.
به گزارش شرکت توانیر، محمدحسن متولی زاده، مدیرعامل توانیر در جلسه امروز شنبه ۲۷ دی ماه سال جاری ستاد مدیریت سوخت نیروگاه ها، صنایع و مدیریت مصرف انرژی (برق و گاز کشور) از جمع آوری بیش از ۴۵ هزار دستگاه استخراج رمز ارز که به صورت غیرمجاز به این کار اقدام کرده بودند و جمع آوری شد، خبر داد.
وی افزود: این تعداد ماینر غیرمجاز که در روزهای گذشته شناسایی شده بودند، همزمان با اجرای برنامه سراسری تعدیل روشنایی و اصلاح انشعاب و رمز ارزها، جمع آوری شد.
مدیرعامل توانیر مصرف برق این دستگاه های غیرمجاز رمز ارز را نزدیک به ۱۰۰ مگاوات عنوان کرد و گفت: در حالی که ما از همه مشترکان میخواهیم مصرف خود را حتی در حد خاموش کردن یک لامپ اضافه کم کنند، اجازه نخواهیم داد عده ای با سو استفاده، باعث ناپایداری در شبکه برق شده و احتمال بروز خاموشی را افزایش دهند.
متولی زاده ادامه داد: در مجموع در دو روز گذشته با اقدامات انجام شده نه تنها به تعدیل روشنایی معابر اقدام شده است، بلکه سعی در اجرای برنامه های جدیدی در حوزه مدیریت بار داشتهایم. ما روزانه باید ۱۰۰ هزار مگاوات ساعت را مدیریت کنیم تا دچار خاموشی نشویم.
وی از شرکتهای برق سراسر کشور خواست که هماهنگی ها با صنایع را افزایش دهند.
به گفته این مقام مسئول ما حتی راضی به خاموشی دادن به میزان یک کیلووات به مردم نیستیم و در این شرایط همه صنایع و مشترکان را همکار خودمان می دانیم و همان طور که در تابستان همکاری خوبی داشتیم، امیدواریم این روند در فصل جاری هم با توجه به محدودیت ها ادامه یابد.
در این جلسه همچنین غلامعلی رخشانی مهر، معاون هماهنگی توزیع توانیر گفت: بررسی ها نشانگر آن است که در پنجشنبه گذشته شاهد کاهش مصرف برق بودیم که به دلیل برنامه های همزمان و سراسری تعدیل روشنایی ها و مبارزه با مراکز استخراج غیرمجاز رمز ارز و… بوده است.
به گفته وی به دلیل آنکه در روزهای آینده و براساس پیش بینی ها جبهه هوای سردی وارد کشور می شود، علاوه بر تداوم اجرای برنامه های مذکور، برنامه های جداگانه ای برای مدیریت انرژی در شب و روز به اجرا بگذارند. باید در این خصوص با صنایع بیشترین میزان هماهنگی را داشته باشند به ویژه با صنایع پر مصرف فولاد و سیمان این هماهنگی ها باید بیشتر باشد.
ارسال دیدگاه