برخورد قانونی سازمان شیلات با متخلفان صید ماهیان خاویاری
تهران (پانا) -مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران از ممنوعیت دوباره صید تجاری ماهیان خاویاری در دریای خزر برای سال ۲۰۲۱ خبر می دهد و می گوید صید تجاری ماهیان خاویاری در دریای خزر بر اساس این تصمیم همچنان قاچاق محسوب میشود و نیروهای یگان حفاظت از منابع آبزیان سازمان شیلات و نیروهای دریایی و مرزبانی ناجا با متخلفان صید ماهیان خاویاری مطابق قانون برخورد خواهند کرد.
به گزارش وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران با بیان اینکه در تصمیمی جدید از سوی کمیسیون حفاظت و بهرهبرداری بهینه از منابع زنده دریای خزر، صید تجاری ماهیان خاویاری برای سال ۲۰۲۱ ممنوع شد، گفت: در نشست مجازی اخیر این کمیسیون، نمایندگان پنج کشور ساحلی دریای خزر بار دیگر ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری را برای جلوگیری از انقراض این گونه ارزشمند آبزی به تصویب رساندند.
مختار آخوندی افزود: ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در دریای خزر از سال ۲۰۱۰ آغاز شده و قرار است کشورهای عضو کمیسیون حفاظت و بهرهبرداری بهینه از منابع زنده دریای خزر، آثار ممنوعیت صید این گونه ماهی را بررسی و نتایج را اعلام کنند.
وی با بیان این که صید تجاری ماهیان خاویاری در دریای خزر بر اساس این تصمیم همچنان قاچاق محسوب میشود، اظهار کرد: نیروهای یگان حفاظت از منابع آبزیان سازمان شیلات و نیروهای دریایی و مرزبانی ناجا با متخلفان صید ماهیان خاویاری مطابق قانون برخورد میکنند.
آخوندی درباره صید غیرمجاز ماهیان استخوانی در دریای خزر نیز گفت: متأسفانه در مورد ماهیان استخوانی صید غیرمجاز در استانهای شمالی کشور صورت میگیرد و این به معنای دست دراز کردن در جیب صیادان تعاونیهایی است که با مجوز و در زمانهای تعیین شده از سوی سازمان شیلات به امر صید میپردازند.
وی عواملی همچون درآمد کم، بیکاری و نبود شغل را از دلایل ورود برخی از افراد به رودخانهها و دریای خزر برای صید غیرمجاز عنوان کرد.
مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران بیان داشت: صید غیرمجاز صیدی است که افراد بدون مجوز و بدون رعایت زمان و مکان تعیین شده از سوی سازمان شیلات و با ابزارها و روشهای ممنوع شده، کار صید را انجام میدهند.
ارسال دیدگاه