در آیین اختتامیه جشنواره فرهنگی و هنری حمایت از کالای ایرانی؛

کاظمی : از ظرفیت تشکل‌های دانش‌آموزی برای ترویج فرهنگ حمایت از کالای ایرانی استفاده شد

تهران (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش یکی از روش‌های ترویج فرهنگ حمایت از کالای ایرانی را استفاده از ظرفیت تشکل‌های دانش ‌آموزی عنوان کرد.

کد مطلب: ۱۱۴۸۱۱۹
لینک کوتاه کپی شد
کاظمی : از ظرفیت تشکل‌های دانش‌آموزی برای ترویج فرهنگ حمایت از کالای ایرانی استفاده شد

مراسم اختتامیه اولین جشنواره فرهنگی هنری حمایت از کالای ایرانی با حضور علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش، عبدالله هندیانی معاون پیشگیری و کاهش تقاضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و علی رمضانی مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضای پرورشی آموزش و پرورش و حضور ویدئوکنفرانسی میدران کل و معاونان پرورشی استان‌ها امروز یک شنبه 30 آذر 99 در معاونت پرورشی برگزار شد.

کاظمی از حضور فعال استان‌ها در این جشنواره تشکر کرد و گفت: برای ما مایه افتخار است که استان‌هایی مثل سیستان و بلوچستان و خوزستان که رتبه اول و دوم را کسب کردند و استان یزد که هم میزبانی را برعهده داشت و هم جز استان‌های برگزیده بود، در این شرایط سخت با این کیفیت بالا مشارکت کردند.

وی افزود: این جشنواره پیرو دغدغه‌های رهبری ما درباره حمایت از کالای ایرانی و نیز دغدغه‌های دوستانمان در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در معاونت پرورشی آموزش و پرورش بسته ای را طراحی کردیم که این جشنواره تنها جزئی از این بسته بود. حمایت از کالای ایرانی در دو قالب فرهنگسازی و اقدام عملی در استان‌ها آغاز شد. 700 نمایشگاه در سطح کشور برگزار شد که تداوم دارد و جز برنامه‌های نهادینه شده در آموزش و پرورش است.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: از ظرفیت شورای تشکل‌های دانش‌آموزی در این مسیر استفاده و جشنواره فرهنگی هنری حمایت از کالای ایرانی در 12 رشته فرهنگی هنری برنامه‌ریزی شد. همکاران ما در بخش تولید محتوا بسیار خوب کار کردند. ما پایگاه‌های اوقات فراغت را به امر حمایت از گالای ایرانی سوق دادیم.

کاظمی درباره اهمیت این رویداد گفت: استفاده از کالای ایرانی به دلیل اهمیتی که در اشتغال، رونق کسب و کار و شکوفایی اقتصاد ایران دارد باید پیگیری شود. همه استان‌ها به وسع خود می‌توانند شرکت کنند. باید نمایشگاه بزرگی از این آثار برگزار شود تا این کار ارزشمند را ترویج دهیم به امید اینکه نقش موثری در استقلال جامعغه ایران داشته باشد.

گفتنی است دانش‌آموزان و فرهنگیان سراسر کشور با آثار خود در رشته‌های سرود همگانی، فیلم، نمایش خیابانی، نمایش نامه نویسی، تولید پارکت، خوشنویسی نستعلیق، عکاسی، نقاشی با پوستر، داستان و شعر کودک و نوجوان در این جشنواره شرکت کردند که مجموعا 4332 اثر را شامل می‌شود. در این آیین 250 نفر از برگزیدگان جشنواره در استان‌ها معرفی و تقدیر شدند. نفرات برگزیده از استان یزد نیز طی مراسمی به صورت نمادین مورد تقدیر قرار گرفتند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار