گفتوگوی پانا با رتبه ۱۰۴ علوم انسانی؛
حمیدی: همه چیز را به شکل کنترل شدهای در کنار درس خواندن حفظ کردم
تهران (پانا) - نازنین حمیدی، دارنده رتبه ۱۰۴ کنکور علوم انسانی از احساس خود هنگام شنیدن خبر قبول شدنش و اینکه در طول درس خواندن برای کنکور چه کارهایی انجام داده است، گفت.
نازنین حمیدی، دانشآموز مدرسه فرزانگان و دارنده رتبه ۱۰۴ کنکور علوم انسانی سال ۱۳۹۹، یک نوجوان سمنانی است که موفق شده است پس از سالها تلاش و تحصیل موفقیت آمیز، به این رتبه دست یاید. مشروح گفتوگوی خبرنگار پانا را با وی میخوانید.
چطور از این رتبه خبردار شدید؟
ساعت هفت و نیم صبح داخل اینستاگرام رتبه خود را دیدم؛ راستش شوکه هم شدم و بلافاصله بعد مشاورم هم خبرش را بهم داد.
چطور درس خواندید؟ کلا زندگی را تعطیل کردید و فقط درس میخواندید؟
نه من همه چیز را در کنار درس حفظ کردم؛ به شکل کنترل شده. هر چند بهتر هم میتونستم محدود کنم اما راضیام چون وقتی فشاری روی من وجود داشته باشد تمرکزم را از دست میدهم پس سعی کردم به استراحت و تفریح هم برسم.
آیا فکر میکردید این رتبه را به دست بیاورید؟!
بله رتبه ۱۰۴ رتبه دور از ذهنی نبود، اغلب به رتبه بهتری فکر کرده بودم.
چه عواملی در موفقیت شما نقش بهسزایی داشت؟
فکر میکنم با جدی بودن در کلاس درس بخش زیادی از روند درس خواندن را میتوان طی کرد و در روند کنکور هم قطعا تصمیمهایی مثل نوشتن برنامههای منظم یا سپردن این قسمت از کار به یک مشاور خوب خیلی کمک میکند. چیزی که خیلی مهم تر است این است که از حواشی دور بمانیم تا بتوانیم رقابت سالمی را پشت سر بگذاریم، معمولا بین دوستان رقابتهای ناسالم وجود دارد ولی برای من نبود، همیشه از آنها انرژی خوب میگرفتم.
نقش اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان و همچنین هیات انصارالمهدی در کسب این رتبه را توضیح دهید.
از نظر درسی من با اتحادیه ارتباطی نداشتم؛ مشارکت من در فعالیتهای دیگری بود.
سبک زندگی شما در سال کنکور چگونه بود؟
همانطور که گفتم من تفریح و گوشی و خیلی از کارهای دیگری که به آنان علاقه دارم مثل فیلم دیدن را کنار نذاشتم ولی همه این موارد محدود شدند، درکل باید جوری تنظیم شود که تمرکز بچهها بر روی مطالعه باشد اما اگر فکر میکنند نیاز است میتوانند برخی فعالیتها را حذف کنند، حتی من دوستایی داشتم که رژیم غذایی بهتری گرفتند.
چه پیشنهادی برای کنکوریهای سال آینده دارید؟
برای افرادی که از درس خواندن لذت میبرند که هیچ اما برای دسته دوم پیشنهاد میکنم استعدادشان را هدر ندهند و تحمل کنند چون این جریان خسته کننده خیلی زود تموم میشود نباید اجازه داد بعد از کنکور با یک پشیمانی روبه رو شد.
دوست دارید چه رشتهای در دانشگاه دنبال کنید؟
رشته حقوق
روزی چند ساعت درس میخواندید؟
فقط یک ربات میتواند پاسخ دقیق به این سوال دهد، ساعت مطالعه من متغیر بود و تا آخر هم متغیر ماند، بعضی روزها را حتی خالی گذاشتم بعضی ۸ ساعت، بعضی کمتر و یک تعدادی هم یازده تا دوازده ساعت درس میخواندم.
چقدر از کتابهای کمک درسی استفاده میکردید؟
خیلی، مخصوصا سال آخر چون این وسواس برای بچهها پیش میآید که باید تیپهای مختلف سوالها را ببینند و همین باعث میشود جذب کتاب تستهای زیادی شویم.
از چه سالی جدی برای کنکور کار کردید؟
من مهر سال دوازدهم شروع کردم با ثبتنام در یک آزمون آزمایشی این استارت را زدم و کم کم جدی شد.
کرونا و خانه نشینی چقدر به درس خواندنتان خلل وارد کرد؟
خیلی، من تقریبا همه اسفند را از دست دادم برای همین برای برنامههای بعدی از مشاور کمک گرفتم چون یادم میآید آن زمان فکر میکردیم تیر زمان برگزاری کنکور است و میخواستم از ماههای آخر استفاده کنم.
برنامه شما برای آینده چیست؟
بیشتر بر روی موفقیتهای کوچک متمرکز میشوم من خیلی آدمی نیستم که برای آیندههای بیشتر از سه سال بتوانم برنامه بچینم ولی پله پله خودمو به چیزی که مجسم میکنم میرسانم.
چه افرادی مشوق شما برای کسب این رتبه بودند؟
دوستان دور و نزدیکم، مادرم، مشاورم و ...
بعد از اتمام درس دوباره به استان خود برمیگردید؟
نمیدانم، ما قبلا هم فکر رفتن داشتیم و این مربوط به درس خواندن من نمیشود، اما سمنان را دوست دارم.
و سخن آخر
امیدوارم همه از مسیری که در راستای کنکور طی میکنند نتیجه خوبی بگیرند.
ارسال دیدگاه