توصیههای کرونایی؛ سالمندان با مصرف این مواد غذایی دربرابر کرونا از خود محافظت کنند
تهران (پانا) - با افزایش سن به علت کاهش تحرک بدنی، نیاز به انرژی کم می شود و در دوران شیوع بیماری کرونا برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری، لازم است برای محدود کردن دریافت انرژی، غذاهای کم حجم و غنی از مواد مغذی بیشتر مصرف شود.
در دوران شیوع کرونا و باتوجه به کمتحرکی سالمندان، مهمترین توصیه تغذیهای برای این سنین، مصرف غذاهای ساده و کمحجم است؛ به شکلی که تمامی نیازهای فرد به مواد مغذی تامین شود. سالمندان باید در ایام کرونا به توصیههای زیر توجه کنند.
مصرف مواد غذایی کم چربی و کم کلسترول مانند شیر و لبنیات کم چرب و مصرف غذاهای کم نمک و پرفیبر
مصرف پروتئین؛ روزانه حداقل دو واحد از گروه گوشت و تخم مرغ و یک واحد حبوبات برای تامین پروتئین مورد نیاز
مصرف کلسیم و ویتامین D؛ مصرف روزانه مکمل کلسیم و مصرف ماهانه مکمل ۴۰ هزار واحدی ویتامین D
مصرف ویتامین B۱۲؛ مصرف روزانه گوشت قرمز، ماهی، شیر و تخممرغ برای پیشگیری از کمبود ویتامین ب ۱۲
مصرف ویتامین B۶؛ مصرف روزانه منابع غذایی این ویتامین از جمله انواع گوشت، شیر، تخم مرغ، حبوبات و غلات کامل
مصرف مواد غذایی حاوی آهن؛ منابع غذایی آهن از جمله گوشت قرمز، مرغ، ماهی، حبوبات و سبزیها از منابع غنی آهن هستند
مصرف مواد غذایی حاوی روی؛ گوشت، شیر و تخم مرغ و حبوبات از منابع غنی روی هستند
منابع غذایی حاوی منیزیم؛ منابع غذایی حاوی منیزیم عبارتند از آجیل، لوبیای سویا، انواع گوشتها
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، مواد قندی و شیرین، غذاهای چرب و سرخ شده و پرنمک که موجب تحریک سیستم ایمنی می شوند نیز در این سنین باید کاهش یابد. سالمندانی که دچار بیماری های مزمن از جمله دیابت، فشار خون بالا و چربی خون بالا و بیماری های قلبی و عروقی هستند لازم است کماکان رژیم غذایی که به آنها داده شده را رعایت کنند.
از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور تا ظهر روز گذشته (جمعه ۲۸ شهریورماه) ۴۱۶ هزار و ۱۹۸ نفر به این بیماری مبتلا شدهاند که از این تعداد ۲۳ هزار و ۹۵۲ نفر جان خود را از دست دادهاند.
ارسال دیدگاه