توصیههایی به بهبودیافتگان کرونا؛ این ۹ نکته را فراموش نکنید
تهران (پانا) - بر اساس اعلام وزارت بهداشت از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا کنون ۳۹۷ هزار و ۸۰۱ نفر به بیماری کرونا مبتلا شدهاند که از این تعداد ۳۴۲ هزار و ۵۳۹ نفر از این افراد، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
بیماران بهبودیافته از کرونا در دوران نقاهت پروتئین از دست دادهاند که در این راستا متخصصان تغذیه میتوانند با رژیم مناسب، کمبود غذایی بدن این افراد را جبران کنند، از این رو متخصصان سلامت تاکید کردهاند که تغذیه مناسب نقش پررنگی در بهبود هر چه سریعتر این افراد دارد و بهبودیافتگان باید نکاتی را درباره تغذیه خود در نظر بگیرند که این نکات در ادامه آمده است:
۱. مصرف مایعات حداقل ۸ لیوان در روز برای رقیق کردن ترشحات درون مجاری هوایی
۲. مصرف روزانه میوه و سبزی تازه یاسبزیجات آبپز برای تحریک اشتها و تامین ریزمغذیها
۳. استفاده از ویتامین A برای حفظ یکپارچگی مخاط تنفسی: زرده تخممرغ، میوه و سبزیهای نارنجی و زرد و سبزیهای با برگ تیره
۴. استفاده از روغن گیاهی یا نباتی برای تامین انرژی روزانه و ویتامینهای محلول در چربی در تهیه غذا: آفتابگردان، سویا، پنبه دانه، زیتون و کنجد
۵. استفاده از منابع غذایی پروتئین، روی، آهن و سلنیوم که تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است: گوشت، مرغ، تخممرغ، ماهی یا میگو، حبوبات، غلات کامل، انواع مغزها و ...
۶. استفاده از منابع کربوهیدرات همچون برنج، سیب زمینی و نان سبوسدار حداقل در یکی از وعدههای روزانه
۷. استفاده از ویتامین C برای خاصیت آنتی اکسیدان آن: مرکبات، آب نارنج، آب لیموترش و ...
۸. استفاده از عسل، سیر، پیاز، زنجبیل و زردچوبه برای تقویت سیستم ایمنی و مهار سرفه
۹. استفاده از موز یا زنجبیل برای رفع حالت تهوع
ارسال دیدگاه