در مراسم یادمان واقعه شهدای ۱۷ شهریور مطرح شد
محسن هاشمی: سرمایه خون شهدا نباید در انحصار کسی باشد
تهران (پانا) - رئیس شورای اسلامی شهر در مراسم یادمان واقعه شهدای ۱۷ شهریور با اشاره به سرمایه خون شهدا به عنوان پشتوانه انقلاب اسلامی گفت باید این سرمایه متعلق به همه باشد و کسی نباید سعی کند این سرمایه را به انحصار خود درآورد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، مراسم یادمان واقعه شهدای ۱۷ شهریور در سالروز این واقعه با حضور برخی اعضای شورای اسلامی شهر تهران از جمله محسن هاشمی رئیس شورا، محمدجواد حقشناس رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی، علی اعطا سخنگوی شورا، حجت نظری، شهربانو امانی، حسن خلیلآبادی و علیمحمد سعادتی شهردار منطقه ۱۲ معاونان، مدیران شهری، اعضای شورایاری و جمعی از شهروندان در محوطه باز جلوی ساختمان شهرداری این منطقه با رعایت پروتکلهای بهداشتی مورد نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا برگزار شد.
بر اساس این گزارش سعادتی نخست طی سخنانی ضمن بیان خیرمقدم به اعضای شورای اسلامی شهر و همه شرکتکنندگان گفت: یاد و نام شهدای گرانقدر جنگ تحمیلی، شهدای مدافع حرم، مدافع سلامت و بهویژه شهدای گرانقدر ۱۷ شهریور یا جمعه خونین را که جان خود را نثار آبادانی و آزادی میهن اسلامیمان کردند، گرامی میداریم.
وی با اشاره به وجود میدان شهدا و خیابان ۱۷ شهریور در این منطقه و نوید ایجاد یادمانی برای شهدای این رویداد مربوط به انقلاب در این میدان ادامه داد: بیشک رویدادهای انقلابیای که در این فضاها بهوقوع پیوسته، جزو تأثیرگذارترین وقایع در پیروزی انقلاب اسلامی سال ۵۷ هستند و به همین دلیل میتوان این نقاط را میراث و یادمانی برای همه شهدای پیروزی انقلاب اسلامی دانست.
در ادامه محسن هاشمی واقعه ۱۷ شهریور را نقطه عطف حوادث انقلابی پیش از انقلاب خواند و با مقایسه تأثیرگذاری این رویداد با تأثیرگذاری واقعه عاشورا بر اذهان گفت: اگرچه در طول تاریخ جنگها و حوادثی با کشتارهای فراوان رخ داده، میبینیم که واقعه عاشورا با وجود کمتعدادبودن شهدا به عنوان مظهر مبارزهای برای آزادگی و ظلم و جهاد با حاکم جائر در همه ادوار تاریخ در سراسر جهان طرح میشود.
وی ضمن تأکید بر سرعتبخشیدن قیام ۱۷ شهریور به پیروزی انقلاب افزود: من در اینجا با بیان این مثال میخواهم بهنوعی قیام ۱۷ شهریور را از جنبه میزان تأثیرگذاری و عمق در پیروزی انقلاب اسلامی به رخ بکشم؛ بهطوریکه پس از این حادثه کاملاً ورقها نسبت به رژیم حاکم در ایران عوض شود و برخی میگفتند که صدای سقوط نظام شاهنشاهی را در ۱۷ شهریور شنیدند.
رئیس شورای اسلامی شهر با اشاره به سرمایه خون شهدا به عنوان پشتوانه انقلاب اسلامی تصریح کرد: باید این سرمایه متعلق به همه باشد و کسی نباید سعی کند این سرمایه را به انحصار خود درآورد.
وی توجه به رفاه اقتصادی را یکی از اهداف انقلاب اسلامی خواند و ادامه داد: باید بتوانیم با کمترین مشکل، اهداف نظام را پیگیری کنیم که در این زمینه فشار به مردم کمتر شود و مردم بتوانند پشتوانه اهداف انقلاب اسلامی قرار گیرند.
سخنران پایانی مراسم نیز حقشناس بود. وی در ابتدا گفت: عرض تسلیت و گرامیداشت دارم بابت شهادت دهها شهیدی که در این روز و در این مکان و در این خیابان برای استقرار عدالت، تحقق آزادی و استقلال و بهثمرنشستن جمهوری اسلامی و پیروزی انقلاب اسلامی، جان خود را تقدیم انقلاب کردند.
وی تصریح کرد: این برنامه به منظور تحقق برنامههای رویدادمحور شهر تهران به اجرا درآمده؛ رویدادهایی که همچون یک زنجیره، هویت این شهر را نمایندگی میکنند. برنامههای دیگری از این دست، بزرگداشت ۳۰ تیر در میدان بهارستان، ۱۴ مرداد برای شهدای مشروطه و ۱۶ آذر از این دست برنامهها بودهاند.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر همچنین گفت: تاریخ یک برگ نیست، بلکه کتابی است که تجمیع هرکدام از این برگها کتاب انقلاب را تشکیل میدهند.
حقشناس در پایان با تشکر از شهرداری منطقه ۱۲ در اجرای این برنامه و تلاش همه بخشهای دیگر در برنامههای هویتبخش شهر تهران اظهار امیدواری کرد: انشاالله این برنامهها بتوانند به فرصتی برای احساس تعلق و پیوند شهروندان با شهر تبدیل شود.
ارسال دیدگاه