حسینی خواستار شد؛
اعمال تبصره ۵ ماده واحده قانون تشکیل سازمان آموزش و پرورش استثنایی از سوی سازمان تامین اجتماعی
تهران (پانا) - با حضور رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی، مدیر کل حقوقی وزارت آموزش و پرورش، مدیر کل پشتیبانی سازمان آموزش و پرورش استثنایی و مسئولان سازمان تامین اجتماعی نشست حل مشکلات پرسنل آموزش و پرورش استثنایی در محل معاونت حقوقی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش استثنایی کشور، سید جواد حسینی در این نشست اظهار کرد بر اساس تبصره ۵ ماده واحده قانون تشکیل سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور مصوب سال ۶۹ مجلس شورای اسلامی پنج سال خدمت رضایت بخش در آموزش و پرورش استثنایی از هر نظر از جمله بازنشستگی شش سال محسوب میشود.
وی افزود صندوق بازنشستگی کشوری از سال ۶۹ تاکنون با دریافت ۲۲.۵ درصد حقوق و مزایای مشمول کسور بازنشستگی، سنوات ارفاقی حدود ۱۷ هزار نفر را به عنوان سابقه بازنشستگی اعمال کرده است.
حسینی در ادامه گفت به دلیل استنکاف سازمان تامین اجتماعی از پذیرش سنوات ارفاقی همکاران شاغل در آموزش و پرورش استثنایی استانها، دیوان عدالت اداری بر اساس رای وحدت رویه سال ۹۵، سازمان آموزش و پرورش استثنایی را ملزم به پرداخت حق بیمه و سازمان تامین اجتماعی را ملزم به پذیرش حق بیمه مذکور و احتساب آن در سنوات خدمتی مشمولین قانون مورد نظر کرده است.
وی افزود سازمان تامین اجتماعی در سال های ۹۶ و ۹۷ به ادارت کل بیمهای استانها اعلام کرد که سنوات ارفاقی ۵ هزار نفر را پس از وصول بدهی حق بیمه و مستمری که حدود ۲ هزار میلیارد تومان میشود محاسبه کنند.
معاون وزیر با بیان اینکه سازمان آموزش و پرورش استثنایی طی چند مکاتبه با سازمان تامین اجتماعی مغایرت بخشنامه صادره تامین اجتماعی با قانون تشکیل سازمان آموزش و پرورش استثنایی و رای دیوان عدالت اداری را اعلام کرده است، اظهار کرد علیرغم مکاتبات فراوان پاسخی از طرف سازمان تامین اجتماعی تاکنون داده نشده است.
وی افزود با توجه به اینکه افراد مورد نظر در شرف بازنشستگی هستند و یا توجه به ضرورت استیفای حقوق همکاران مراتب به معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش اعلام شد تا بر اساس آیین نامه رفع اختلاف دستگاههای اجرایی این موضوع حل شود و این جلسه برای حل مشکل ۵ هزار نیروی آموزش و پرورش استثنایی تشکیل شده است.
در این نشست پس از بحث و بررسی و بیان استدلالات طرفین، معاونت حقوقی ریاست جمهوری مقرر داشت ظرف ۱۰ روز آینده نتیجه جلسه اعلام خواهد شد و در طول این ده روز چنانچه بین دو سازمان توافقی صورت گیرد آن توافق مبنای عمل خواهد بود اما موضوع حتمی آن است که حق ۵ هزار معلم سازمان آموزش و پرورش استثنایی قطعا باید مورد نظر قرار گیرد.
ارسال دیدگاه