دلایل تعویق عرضه اولیه «زرماکارون»
تهران (پانا) - مدیرعامل شرکت زر ماکارون، افزایش قیمت ماکارونی در بازار را عامل تاثیرگذار در تعویق عرضه اولیه این شرکت اعلام کرد.
به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری بازار سرمایه ایران، «محسن امینی» در نشست خبری بازدید اصحاب رسانه از خط تولید هلدینگ زر اظهار داشت: افزایش قیمت ماکارونی در بازار باعث تعویق در عرضه اولیه این شرکت شد چرا که این افزایش قیمت در کدال ابهاماتی را شکل داد که باید بر اساس ضوابط سازمان بورس نسبت به آن شفاف سازی کامل صورت می گرفت و با تصمیم بورس پس از انجام این اقدمات عرضه اولیه «غزر» انجام می شود.
وی درباره احتمال افزایش سرمایه شرکت زر پس از ورود به بازار سهام نیز اظهار داشت: اکنون برنامهای برای افزایش سرمایه در شرکت وجود ندارد و به هر حال این موضوع باید در مجمع مطرح و اگر مورد موافقت قرار گرفت نسبت به افزایش سرمایه اقدام میشود.
امینی با اشاره به اعلام زمان عرضه اولیه گفت: زمان مجدد عرضه اولیه نماد غزر را بورس باید تعیین کند.
ارسال دیدگاه