مدیر شبکه آموزش: استمرار «مدرسه تلویزیونی» نیازمند بودجه است
تهران (پانا) - مسعود احمدی افزادی درباره استمرار برگزاری کلاسهای آموزشی از طریق شبکههای تلویزیونی بیان کرد که ادامه این راه به بودجه و اعتبار بیشتری نیاز دارد.
به گزارش مهر، مسعود احمدی افزادی مدیر شبکه آموزش سیما با اشاره به اقداماتی که تاکنون برای آموزش از راه دور و از طریق تلویزیون انجام شده است بیان کرد: «بحث مدرسه تلویزیونی ایران که از ۱۰ اسفند تا الان بهصورت مستمر بدون حتی یک روز تعطیلی ادامه داشته است، باعث شد بیش از ۲۰۰۰ کلاس برگزار شود و حتی ما در ایام نوروز ۵۰۰ کلاس برگزار کردیم.»
وی ادامه داد: «این کلاسها در شبکههای چهار و شبکه قرآن هم برگزار شد و به طور مثال شبکه قران کلاسهای تقویتی قرآن و پیامهای آسمانی را برگزار میکرد.»
احمدی افزادی با اشاره به جلسهای که چندی پیش بین عبدالعلی علی عسکری رییس صداوسیما و وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، گفت: «یکی از اقدامات ما طبق این جلسه این بود که المپیاد ملی آموزشی-مهارتی دانشآموزان را برگزار کنیم و شاید در تابستان فاز اول را انجام دهیم.»
وی درباره خروجی کلاسهای آموزشی تلویزیون نیز تصریح کرد: تا الان بیش از ۹۴ درصد مطالب درسی را ارائه کردهایم و تا آخر اردیبهشت به صد در صد مطالب میپردازیم الان به مرور درسها میپردازیم و حل تمرین تا دانشآموزان برای امتحانات آماده شوند.
پوشش ۹۷ درصدی کشور در آموزش تلویزیونی
احمدی افزادی درباره میزان استفاده از این کلاسها نیز عنوان کرد: «از ۱۰ اسفند تا ۱۷ اردیبهشت ما بیش از ۲۷ میلیون دانلود کلاسها را از چند پایگاه مستقیم خود داشتهایم. حجم پوشش شبکه آموزش و شبکه چهار در سراسر کشور بیش از ۹۷ درصد بوده و تا مرزهای کشور را پوشش داده است. حتی دانشآموزانی داشتهایم که از سلیمانیه عراق و هر جا که ایرانیها بودهاند از این کلاسها استفاده کردهاند. حتی در برخی نواحی مرزی که کلاس درسی در آنجا تشکیل نشده بود.»
مدیر شبکه آموزش با اشاره به ویژگیهای این اقدام تصریح کرد: «با این کار دو اتفاق در کشور افتاد اول اینکه تمام دانشموزان کشور از نقاط محروم تا شهرهای بزرگ همه با یک شیوه و به شکل یکسان از آموزش بهرهمند شدند و دوم اینکه برای اولین بار شیوه تدریس استاندارد برای معلمان کل کشور به نوعی تعلیم داده شد.»
صداوسیما را مرجع رسمی آموزش شناختند
وی اضافه کرد: «نکته مهم هم این است که رسانه ملی در قامت یک مرجع آموزشی در کشور ظاهر شد. من دهها نامه خطاب به رییس و مدیران سازمان دارم که بچهها در روز معلم نوشتهاند و به صداوسیما روز معلم را تبریک گفتهاند و این بسیار جذاب است که صداوسیما را برای اولینبار به عنوان مرجع رسمی آموزش شناختند.»
مدیر شبکه آموزش در پایان با اشاره به کمبود بودجه و اعتبارات برای برنامهسازی در این زمینه عنوان کرد: «باید اعتبار و زیرساختهای لازم را فراهم کنیم. اگر قرار باشد این اقدام منسجم باشد باید همه اعتبارات دیده شود. لازم است که ما به برنامهها و کار تنوع جدی داده وجه مهارتی کار را افزایش دهیم. همچنین باید قسمت تعاملی کار را افزایش دهیم و همه اینها نیاز به بسترهای تازه و فراهم آمدن ساختارهای مورد نیاز دارد.»
ارسال دیدگاه