حقدوست در گفتوگو با پانا خبر داد
نخستین جشنواره شاهنامهپژوهی برای دانشآموزان علاقهمند به فعالیتهای پژوهشی
تصمیم گرفتیم تهدید را برای دانشآموزان سراسر کشور به فرصت تبدیل کنیم تا در ایام قرنطینگی علاوه بر فعالیتهای آموزشی به فعالیتهای پژوهشی، فرهنگی و هنری نیز پرداخته شود
تهران (پانا) - مدیرمسئول باشگاه ملی جوانان پژوهشگر و دبیر نخستین جشنواره سراسری شاهنامهپژوهی از برگزاری سالروز بزرگداشت فردوسی به صورت مجازی خبر داد.
محمدرضا حقدوست در گفتوگو با پانا گفت: نخستین جشنواره سراسری اینترنتی شاهنامه پژوهی با همکاری و مشارکت فرهنگسرای خانواده، پژوهشکده ادبیات اسرا، باشگاه ملی جوانان پژوهشگر، گروه هنری در آغوش سیمرغ، کانون دانشآموزی بنیاد فردوسی و پژوهشسرای دانشآموزی منطقه ۴، با هدف گسترش و اعتلای فرهنگ و هنر غنی ایرانی اسلامی و توانمندسازی دانشآموزان و دانشجویان در حوزه علمی پژوهشی و فرهنگی هنری در کدرشتههای نقالی، شاهنامهخوانی، قصهگویی شاهنامه، مونولوگ و مونوپلیلوگ و پژوهش برگزار میشود.
وی در ادامه افزود: امسال با توجه به بحران پیش آمده و شیوع ویروس کرونا موفق به برگزاری آیین بزرگداشت فردوسی مانند هر سال نشدیم و تصمیم گرفتیم تهدید را برای دانشآموزان سراسر کشور به فرصت تبدیل کنیم تا در ایام قرنطینگی علاوه بر فعالیتهای آموزشی به فعالیتهای پژوهشی، فرهنگی و هنری نیز پرداخته شود.
حقدوست در رابطه با همکاری نهادهای مختلف گفت: نهادهای فرهنگی هنری و علمی پژوهشی بیش از پیش باید در ایام قرنطینگی پرچمدار و طلایهدار این عرصه باشند چراکه قرنطینگی موجب کسالت، رخوت و روزمرگی در بین دانشآموزان شده است و این وظیفه هر نهاد فرهنگی است که در این راستا بیش از پیش به فعالیتهای خود ادامه بدهد و پشت سنگر مبارزه با کرونا آرامش را پایدار کنند.
مدیرمسئول باشگاه ملی جوانان پژوهشگر و دبیر نخستین جشنواره سراسری شاهنامهپژوهی گروه اجرایی جشنواره را پروانه دوستی (رییس فرهنگسرای خانواده)، سیده فاطمه حسینی (کارشناس مسئول فرهنگی)، علیرضا حنیفی (ناظر هنری)، مهفام امرانی (مسئول روابط عمومی و برنامهریزی) معرفی کرد.
وی همچنین اعضای هیئت داوران نخستین جشنواره شاهنامه پژوهی را علیرضا حنیفی (پیشکسوت تئاتر آیینی و حماسی)، پرستو یمینی (عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی)، راهب عارفی (رییس پژوهشکده ادبیات اسرا)، محمدشایان طهماسب پور (کارگردان و بازیگر تئاتر)، رضا عربشاهی (کارگردان و کارشناس ادبیات نمایشی)، محمدرضا حقدوست (مدیرمسئول باشگاه جوانان پژوهشگر) نام برد.
به گفته حقدوست علاقهمندان برای شرکت در جشنواره میتوانند آثار خود را در قالب ویدئو به مدت ۳ تا ۵ دقیقه و حداکثر تا پایان ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ به سامانه روابط عمومی ارسال کنند و اسامی برگزیدگان در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ماه همزمان با سالروز بزرگداشت فردوسی و پاسداشت زبان و ادبیات پارسی اعلام خواهد شد.
وی در پایان گفت: به نفرات برگزیده علاوه بر جوایز نفیس، لوح تقدیر، گواهی حضور در جشنواره سراسری و عضویت یکساله رایگان در باشگاه ملی جوانان پروهشگر، سهمیه حضور رایگان در کارگاههای علمی پژوهشی و فرهنگی هنری تعلق میگیرد.
ارسال دیدگاه