مدیرکل زندانهای استان تهران
تعداد مددجویان کانون اصلاح و تربیت به کمتر از ۸۰ نفر رسید
تهران (پانا) - مدیرکل سازمان زندانهای استان تهران در بازدید از کانون اصلاح و تربیت تهران گفت: با دستور ریاست قوه قضاییه و همکاری مراجع قضایی، جمع کثیری از مددجویان این مرکز، آزاد شده، یا به مرخصی اعزام شدهاندو اکنون فقط یک نفر مددجوی دختر در این مرکز نگهدای میشود.
به گزارش روابط عمومی سازمان زندانهای استان تهران، سیدحشمتاله حیات الغیب مدیرکل زندانهای استان تهران، با مهم ارزیابی کردن حفظ سلامتی مددجویان به ویژه مددجویان کمتر از هجده سال که در کانون اصلاح و تربیت نگهداری میشوند، گفت: تلاش بر این است تا ضمن توزیع روزانه ماسک، دستکش یک بار مصرف و موادضدعفونی کننده، مددجویان واجد شرایط آزاد شوند یا به مرخصی اعزام گردند که در این زمینه مراجع قضایی، کارکنان و مددکاران اجتماعی تلاش لازم را انجام میدهند.
وی همچنین اظهار کرد: این امر بر اساس دستور ریاست قوه قضاییه و بخشنامههای ریاست سازمان زندانها صورت میگیرد و بحمداله از آغاز این طرح تاکنون طی مدت کمتر از دو ماه، تعداد مددجویان کانون اصلاح و تربیت در بخش پسران به کمتر از ۸۰ نفر تقلیل یافته و در بخش دختران نیز فقط یک نفر مددجو داریم.
وی که از کانون اصلاح و تربیت بازدید میکرد، افزود: با این تلاش شبانه روزی در حال حاضر کل مددجویان کانون اصلاح و تربیت به کمتر از نصف آمار قبلی رسیده که بی سابقه است و امیدوار هستیم با نظارت بیشتر خانواده ها بر تربیت نوجوانان و مراقبت از رفتارهایی مانند دعوا یا سرقت که موجب صدمه جانی یا مالی به شخص دیگر شود، نوجوانان مرتکب رفتارهای معارض قانون نگردند.
او خاطرنشان کرد: تک تک ما، در قبال حفظ سلامتی مددجویان در تمام زندانها و کانون اصلاح و تربیت مسئول هستیم و تمام کارکنان حتی در ایام تعطیلات سال جدید، فداکارانه و جهادی به صورت آماده باش در زندانها خدمت می نمودند و گاه روزها و هفته ها خانواده خود را نمی دیده اند.
حیات الغیب ادامه داد: کارکنان زندانهای استان تهران، دوشادوش دیگر همکارانشان در تمام کشور و همچنین کادر درمانی با آموزش های پیشگیرانه، توزیع دستکش یکبار مصرف، ماسک و مواد ضدعفونی کننده، تلاش کردند زندانیان در محیط بسته داخل زندان ها نگران مبتلا شدن به بیماری را نداشته، همچنین با مساعدت های حداکثری دستگاه قضایی، اغلب این افراد به مرخصی اعزام گردیده یا آزاد شده اند تا سلامتی خانواده هایشان را نیز در روزهای قرنطینه یا حفظ فاصله اجتماعی جامعه حفظ کنند.
وی در پایان گفت: بیشتر این مساعدت های قضایی و نیز بهداشتی و درمانی در بخش مددجویان زیر ۱۸ سال که در کانون اصلاح و تربیت و مدجویان نسوان که در ندامتگاه شهرری نگهداری می شوند، صورت گرفته است و تا حد ممکن دستگاه های قضایی با تعلیق مجازات یا تبدیل حبس به جزای نقدی از ورود مددجویان جدید جلوگیری می کنند.
شایان ذکر است در تمام زندان های استان، فراتر از پروتکل های اعلام شده، برای تمام زندانیان اقدامات بهداشتی انجام می گیرد ولی مددجویان زیر ۱۸ سال در اولویت قرار دارند.
ارسال دیدگاه