مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان خبر داد:
راه اندازی پیک امید در فضای مجازی برای کودکان و نوجوانان
تولید ۱۶۰ اثر هنری در فضای مجازی
همدان (پانا) - بهناز ضرابی زاده، مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در استان همدان، با بیان اینکه کانون پرورش فکری در زمان بحران ها یک پیک امید دارد گفت امسال این برنامه را به شکل سراسری و به صورت مجازی جهت ایجاد شور و نشاط در بین کودکان و نوجوانان برگزار کردیم.
به گزارش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان، مدیرکل این کانون، به بیان اقدامات کانون پرورش فکری برای قشر کودک و نوجوان در زمان بحران ها پرداخت و گفت: کانون پرورش فکری در زمان بحران هایی همچون سیل، زلزله و غیره یک پیک امید دارد.
ضرابی زاده ادامه داد: هدف پیک امید این است که همکاران ما در آن مناطقی که آسیب دیدند حضور پیدا کنند و ضمن اینکه تاب آوری کودکان را افزایش دهند، امید و شادی را در بین آنها پرورش و رشد دهند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که کودکان و نوجوانان در معرض معضلات روحی و روانی این بلایا قرار نگیرند و امسال با وجود اینکه این بیماری به شکل جهانی پیش آمد و کشور ما هم درگیر شد، ما هم فکر کردیم که پیک امید را به شکل سراسری و به صورت مجازی باید برگزار کنیم.
ضرابی زاده با بیان اینکه از روزهای اول ورود ویروس کرونا به کشور، همکاران ما در فضای مجازی تولیداتی داشتند، بیان کرد: همکاران ما با تشکیل گروه های مجازی، کانال ها، صفحه ها، پیج های اینستاگرامی و یک وب سایت سعی در تولید محتوا در فضای مجازی داشتند که بچه ها و اعضای کانون پرورش فکری با هم در ارتباط باشند.
به طور مثال در استان همدان، انجمن ادبی مجازی ایجاد شد که راس ساعت خاصی برنامه مشاعره در آن اجرا می شود و بچه ها در آنجا حضور دارند و آثار ادبی خودشان را قرائت و توسط کارشناس ما نقد و تحلیل می شوند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان عنوان کرد: این گروه ها را مربیان، با هدف اینکه با کودکان در ارتباط باشند و به آنها انگیزه و نشاط بدهند ایجاد کردند و در کنار آن بسیاری از برنامه های محتوایی مثل سرگرمی، کاردستی، آموزش خوشنویسی، نقاشی و فعالیت هایی که در کانون اجرا می شود را با بچه ها به شکل مجازی به اشتراک می گذارند. به عنوان نمونه، یکی از ویژه برنامه های ما تهیه ویدئویی است که مربیان و همکاران به شکل دورکاری در خانه هایشان انجام داده اند.
ضرابی زاده ادامه داد: مثلا تولیداتی همچون هنرهای تجسمی، قصه گویی، شعرخوانی، انیمیشن و سرود را بارگذاری و برای ما ارسال می کردند و ما هم یک گروه بودیم آنها را نگاه و نقد و بررسی می کردیم و در صورت نیاز به اصلاح آنها را بارگذاری می کردیم.
همچنین مخاطبان با مراجعه به سایت www.omid.kpf.ir می توانند تولیدات ما را مشاهده کنند و آثار همکاران ما در سراسر کشور در این وب سایت بارگذاری شده است و هر روز انیمیشن و یا فیلم هایی به ضورت آنلاین پخش می کنند و کودکان می توانند بدون اینکه هزینه ای پرداخت کنند از تولیدات ما بهره ببرند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان تاکید کرد: در کنار این ها علاوه بر هنر، سرگرمی و آموزش خوشنویسی، کتاب های صوتی شعرخوانی یا قصه گویی در وب سایت موجود است که کودکان می توانند به شکل رایگان این کتاب های صوتی را بشنوند و استفاده کنند. مثلا یک برنامه به اسم چهل قصه داریم که هنرمندان و سلبریتی ها قصه هایی در این فضا بارگذاری می کنند و بچه ها می توانند به صورت آنلاین از آنها استفاده کنند.
ضرابی زاده تاکید کرد: اگر روزانه بچه ها از این وب سایت دیدن کنند، اوقات فراغت خودشان را به راحتی می توانند در منزل پر کنند.
وی با بیان اینکه ۱۶۰ اثر از قبل از عید تاکنون در استان همدان تولید شده است افزود: تعداد ۱۵ عدد از این تولیدی ها در وب سایت مرکزی بارگذاری شده است و بقیه را همکارانم در پیج ها و گروه های مجازی شان انتشار داده اند.
وی در خصوص میزان استقبال از این تولیدات در فضای مجازی گفت: یک مقدار تبلیغات کانون به دلیل مقارن شدن با ایام تعطیلات نوروز کم بوده و خانواده های کمتری از فعالیت های ما به شکل مجازی اطلاع دارند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان تاکید کرد: وظیفه رسانه ها این است که به شکل های مقتضی و مناسب این اقدامات و تولیدات ما را به اطلاع عموم مردم برسانند که تعداد بیشتری از سراسر کشور از این تولیدات بهره ببرند.
ارسال دیدگاه