استاندار فارس: در جهش تولید به حرکتی تصاعدی نیاز داریم
شیراز(پانا)- استاندار فارس در اولین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه در سال ۹۹ با اشاره به شرایط و مشکلات سال گذشته در فارس اظهار کرد : فرصتهایی نیز در این بحرانها برای ما ایجاد شد و ما دربرخی شاخصها مثل جذب سرمایهگذاری خارجی نسبت به سال گذشته افزایش ۲۲۹ درصدی داشته ایم و حجم سرمایه گذاری خارجی از ۷۹ میلیون دلار در سال ۹۷ به ۱۸۹ میلیون دلار در سال ۹۸ رسیده است و طرح های سرمایه گذاری مذکور در بخش های صنعت و معدن ، انرژی های نو ، گردشگری ، کشاورزی و ساختمان توسط سرمایه گذارانی از کشورهای ایتالیا ، آلمان ، هلند ، اتریش ، قطر ، چین و غیره انجام گرفته و یا در دست انجام است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس، عنایت الله رحیمی افزود: راه اندازی پنجره واحد سرمایه گذاری، آماده سازی بسته های سرمایه گذاری به ارزش ۲۸ میلیارد دلار و انعقاد تفاهم نامه های خارجی از جمله فعالیت های موثر بوده است و در این زمینه در سال گذشته در کسب درآمد مالیاتی ۱۰۵ درصد افزایش و سایر درآمد ها ۷۳ درصد رشد داشته ایم و همچنین در صادرات به حجم ۳۷۴ هزار تن و با ارزش ۴۰۸ میلیون دلار چهل درصد افزایش و در واردات کالا با ارزش ۱۲۲ میلیون دلار افزایش ۱۹ درصدی داشته ایم.
رحیمی همچنین ابراز کرد: در حوزه اشتغال و شاخصهای آن نیز در مقایسه با میانگینهای کشوری در شرایط مطلوبتری قرار داریم.
نماینده عالی دولت در استان فارس مقرراتزدایی در حوزه سرمایه گذاری را از جمله اقدامات موثر در تسهیل شرایط اقتصادی استان عنوان کرد و افزود: سال ۹۸ در نرخ تورم نسبت به کشوراز وضعیت خوبی برخوردار بودیم و در نسبت منابع به مصارف بانکی به سمت مثبت جهت سرمایه گذاری بانک ها در استان حرکت کرده ایم.
او با بیان اینکه در آمدهای بیمه استان ۴۳ درصد رشد و پرداخت خسارات به میزان حدود ۲۰ درصد افزایش داشته گفت: در راستای شفافسازی حسابهای دولتی، هفت هزار و دویست حساب دولتی استان به ۵۷۳ حساب کاهش یافته همچنین از محل فروش اموال مازاد فعالیتهای خوبی انجام گرفته است.
استاندار فارس با اشاره به شرایط جهانی ناشی از شیوع بیماری کرونا اظهار کرد: نیاز به اتاق فکری داریم تا با همکاری اساتید و صاحب نظران بخش خصوصی به سمت تصمیمگیری علمی برویم و باید برای تحقق این شعار مهم اقدامات تکمیلی انجام شود واز فرصت ایجاد شده برای استان بهرهبرداری لازم صورت گیرد.
رحیمی با تاکید بر لزوم مدیریت و برنامهریزیها برای کاهش مشکلات اقتصادی بعد از پایان بیماری کرونا گفت: باید پیشبینی وضعیت کسب و کار برای پساکرونا بشود و اقدامات لازم برای حمایت از آنان در نظر گرفته شود که در این خصوص لازم است.
او با بیان اینکه جهش تولید باید حرکتی تصاعدی ایجاد کند خاطر نشان کرد: باید بخش خصوصی را با اقدامات تسهیل کننده و تشویق کننده حمایت کنیم و این مسیری است که به همکاری هر سه قوه نیاز دارد.
این جلسه با ارائه گزارش و ارایه نظرات اعضای شورای برنامه ریزی و توسعه استان پایان یافت.
ارسال دیدگاه