محسن هاشمی: بلایای طبیعی آزمون همنوع دوستی است
تهران (پانا) - رئیس شورای شهر تهران گفت سوانح طبیعی و بلایا نوعی آزمون همنوعدوستی و انسانیت است.
محسن هاشمی در جلسه علنی روز یکشنبه شورای شهر تهران که به بررسی بودجه لایحه بودجه سال ۹۹ شهرداری تهران اختصاص دارد در نطق ابتدایی خود، افزود: در شرایطی هستیم که مردم دوران سختی را سپری می کنند و ماه پایانی سال دشوار ۱۳۹۸، شاهد بروز وضعیتی خاص در جامعه به دلیل اپیدمی کرونا هستیم. ابتدا جا دارد که از همه زحمتکشان در عرصه مقابله با کرونا، به خصوص زالی رئیس ستاد مبارزه با کرونا در تهران و کرمی مسئول ستاد مدیریت بحران شهر تهران قدردانی کنم.
وی ادامه داد: این بیماری موجب شده که هم سلامت جامعه تهدید شود و هم اقتصاد و معیشت بخش قابل توجهی از شهروندان که وابسته به رونق شب عید و ایام پایانی سال می باشد، آسیب ببیند. کارگران حوزه نظافت، گردشگری، غذایی، فروشندگان، تولید کنندگان و دستفروشان و بسیاری از صنایع وابسته با اختلال در زندگی خود مواجه شده اند.
هاشمی تاکید کرد: اگر در بخش مقابله با کرونا، انتظار اصلی از دولت و حاکمیت برای اقدامات عمومی وجود دارد و شهروندان موظف به رعایت بهداشت فردی هستند، در حوزه معیشت واقتصاد بخش قابل توجهی از جامعه که جزو حقوق بگیران دولت و نهادها نیستند، بار اصلی بردوش خیرین ونیکوکاران است که در حد توان وبضاعت خود، فشار مضاعف بر نگرانی مربوط به سلامت را از پدران و مادرانی که در این ایام شرمنده فرزندان خود هستند، بردارد.
به گفته رئیس شورای شهر تهران، سوانح طبیعی و بلایا، نوعی آزمون همنوع دوستی و انسانیت نیز هست که خوشبختانه ایرانیان همواره از آن موفق بیرون آمده اند و در زلزله قبل و سیل ابتدای سال، شاهد جوشش احساسات انسانی و کمکهای مردم به آسیب دیدگان بودیم.
وی با بیان اینکه مدیریت شهری هماهنگ با وزارت بهداشت در حال انجام وظایف محوله در مقابله با کرونا است، گفت: مدیریت شهری می تواند از زیرساخت ها و امکانات خود جهت ایجاد پویش های داوطلبانه و مردمی شهروندان برای کمک به یکدیگر و همچنین تامین کالاهای بهداشتی و پیشگیرانه برای اقشار محروم جامعه استفاده کند که تحرک معاونت اجتماعی شهرداری را ایجاد می کند. تشکل های مردم نهاد یا سمن ها که روز سمن ها را نیز پشت سرگذاشتیم، ابزار کارآمدی برای سازماندهی و اثربخشی اقدامات داوطلبانه هستند که ستاد سمن های شورای شهر تهران می تواند نقش موثری در این زمینه ایفا کند. برای کاهش آسیب های خانواده بزرگ مدیریت شهری نیز در این ایام پیک بیماری، تدابیری از قبیل کاهش نیروی انسانی مستقر در ادارات و تمرکز بر حوزه خدمات شهری ونظافت را می توان پیش بینی کرد.
هاشمی خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه نیز توجه داشته باشند که ایجاد فضای پرتنش و افزودن به نگرانی عمومی، ایمنی را کاهش می دهد و می توان در کنار اطلاع رسانی دقیق و به روز، امید را به جامعه، تزریق و در میان زشتی های بیماری، زیبایی های خدمت و همنوع دوستی را برجسته کرد.
ارسال دیدگاه