متن سخنرانی دبیر سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در مراسم اختتامیه جشنواره

ابراهیم داروغه زاده: جامعه همیشه به اتفاقاتی نیاز دارد تا شکاف‌های اجتماعی را ترمیم کند

تهران (پانا)- ابراهیم داروغه زاده دبیر سی و هشتمین جشنواره فیلم فجردر آئین مراسم اختتامیه این جشنواره گفت: با سینما می‌توانیم در کنار هم بودن را تجربه کنیم و امید وار باشیم در فردای این کنار هم بودن به سوی توسعه و آینده‌ای بهتر حرکت کنیم.

کد مطلب: ۱۰۲۲۹۵۸
لینک کوتاه کپی شد
ابراهیم داروغه زاده: جامعه همیشه به اتفاقاتی نیاز دارد تا شکاف‌های اجتماعی را ترمیم کند

به گزارش ستاد خبری جشنواره فیلم فجر، متن کامل سخنرانی دبیر جشنواره فجر ۳۸ بدین شرح است:

به شما حضار گرامی، سینماگران عزیز، خوش آمد و خیر مقدم می‌گویم و به همه همکاران عزیزم و هنرمندانی که به احترام مردم هنر دوستمان، همه تلاش نمودند تا با آماده‌سازی و نمایش اثر هنری که خلق نمودند روزها و شب‌هایی دلنشین و شور انگیز برای مردم سینما دوستمان فراهم آورند خدا قوت می‌گویم.

یاد و نام قهرمانان دلاور، شهدای عزیز انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و مقاومت و خصوصا شهید گرامی‌مان حاج قاسم سلیمانی که جشنواره امسال با رایحه نام او عطر آگین شده است گرامی میداریم و به نیابت از جامعه سینماگر ایرانی برای خانواده های داغدار مصائب اخیر که شهادتشان غمی افزون تر در قلوب آحاد جامعه ایجاد نمود صبر وافر آرزو می‌کنم.

‎جشنواره فیلم فجر یکی از مهمترین آئین‌هایی است که هر ساله ما را کنار هم جمع می‌کند تا با ابزار سینما در کنار هم دیدن و شنیدن را تمرین کنیم.

‎فیلمسازان مختلف با نگاه‌ها و جریان‌های فکری متنوع به بیان نظرات خود از قاب فیلم و سینما می‌پردازند و پس از آن گفتگوهای نقادانه در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و تخصصی سینما در رسانه‌های مختلف آغاز می‌شود و گفتگو، شنیدن، خواندن و دیدن آغازی است برای با هم بودن بیشتر و فهم بهتر جهان پیرامون و درک بهتر موقعیت‌های به ظاهر متفاوتی که افراد جامعه در آن قرار دارند و اگر این مهم به درستی اتفاق بیافتد توسعه در بستر این همدلی و هم‌زبانی و درک مشترک آغاز خواهد شد.

‎جشنواره فیلم فجر مانند هر عیدانه دیگری این امکان را ایجاد می‌کند تا تمام اعضای یک خانواده در یک زمان و مکان خاص در یک گردهمایی بزرگ دور هم جمع بشوند برای اینکه همدیگر را بهتر ببیند، بشوند و درک کنند و البته این هم‌نشینی اهالی خانواده سینما در روزهای برگزاری جشنواره فیلم فجر باعث یک خیزش بزرگ مردمی در کل کشور می‌شود. مردمی که با شور و شوق اتفاقات این رویداد بزرگ فرهنگی را دنبال می‌کنند و در یک آئین ملی سهیم می‌شوند.جریان تازه‌ای از زندگی در جامعه شکل می‌گیرد، استقبال گروه‌های مختلف جامعه برای تماشای فیلم‌ها در کنار هم و باهم.

‎جامعه همیشه به اتفاقات و آئین‌ها یی نیاز دارد تا دوباره کنار هم بودن را تمرین کنند، شکاف‌های اجتماعی را ترمیم کند و به آینده بهتر امیدوار شود.

‎با سینما می‌توانیم در کنار هم بودن را تجربه کنیم و امید وار باشیم در فردای این کنار هم بودن به سوی توسعه و آینده‌ای بهتر حرکت کنیم

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار