سهم ایران از تولید سویا در جهان تنها حدود هشت صدم درصد است
لرستان (پانا)_عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: سهم ایران از تولید سویا در جهان تنها حدود هشت صدم درصد است.
دکتر منوچهر سیاحفر در گفتوگو با پانا بیان کرد: دانههای روغنی بعد از غلات دومین منبع مهم تامین انرژی لازم جوامع انسانی به شمار میروند.
وی ادامه داد: از آنجا که بخش زیادی از روغن مصرفی کشور از خارج وارد میشود، کشت دانههای روغنی از جمله سویا و مدیریت صحیح آنها در جهت افزایش عملکرد ضروری به نظر میرسد.
سیاحفرد اضافه کرد: بنابر آمار سهم ایران از تولید سویا در جهان تنها حدود هشت صدم درصد است.
این عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان تصریح کرد: کمبود رطوبت یکی از عوامل مهم محدودکننده رشد سویا به شمار میرود.
وی یادآور شد: تنش خشکی از طریق ایجاد تغییرات آناتومیک فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بر جنبههای مختلف رشد سویا تاثیر میگذارد.
ارسال دیدگاه