هشدار رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران به افزایش مصرف نان سفید
ساری (پانا) - رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به افزایش قیمت سبوس و تغییر سلیقه مردم در افزایش مصرف نان سفید، این موضوع را عامل بروز مشکلاتی دانست که نیاز است به آن توجه جدی شود.
سید عباس موسوی در نشست روسای دانشگاه ها و معاونان غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی منطقه یک کشور که در ساری برگزار شد، با بیان اینکه باید تنوع تولید محصولات را با توجه به میزان قند و نمک افزایش داد، گفت: «نوشابه یکی از محصولاتی است که میزان قند آن بسیار زیاد است که می توان با تغییر استانداردهای میزان مصرف قند در آن علاوه بر کاهش میزان مصرف شکر و صرفهجوئی، تنوع محصولات را افزایش داد.»
او میزان مصرف قند و نمک را چالش مهم سلامت کشور برشمرد و گفت: «در سالهای اخیر یکی از برنامه های دانشگاه های علوم پزشکی کاهش میزان نمک و شکر در نانها و شیرینیجات بود که خوشبختانه اقدامات خوبی هم انجام شده است.»
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران به بحث میزان سبوس در آرد انواع نان ها اشاره کرد و ادامه داد: «باتوجه به افزایش قیمت سبوس و تغییر سلیقه مردم شاهد افزایش مصرف نان سفید در جامعه هستیم که مشکلاتی را برای مردم به وجود می آورد بنابراین باید به این مسئله توجه جدی شود.»
موسوی از تغییر استانداردهای میزان سبوس در آرد انواع نان در تولیدی ها و نانوائی های استان مازندران در سال جاری خبر داد.
ارسال دیدگاه