باحضور وزیر آموزش و پرورش انجام شد:
افتتاح همزمان ۱۴ پروژه آموزشی و پرورشی خیر ساز در نیشابور
مشارکت خیرین در مدرسه سازی، نمود عینی مسئولیت پذیری اجتماعی ست
نیشابور(پانا)- وزیر آموزش و پرورش در آیین افتتاح ۱۴ پروژه آموزشی و انعقاد تفاهم نامه ساخت ۱۰ پروژه آموزشی خیرساز مهندس عبدالرضا وکیلی که در نیشابور برگزار شد گفت : تمام کسانی که در زمینه پرورش و تربیت انسان ها و ایجاد زندگی مناسب برای آن ها تلاش می کنند در پیشگاه خداوند متعال جایگاه ممتازی دارند.
محسن حاجی میرزایی در این مراسم گفت: جناب آقای وکیلی این خیر مدرسه ساز با اراده ای استوار در کاری شریف و خطیر وارد شدند و ثابت قدم پیش رفتند و تعداد زیادی مدرسه را ساختند و من به ایشان غبطه می خورم.
وی افزود: زندگی عرصه هنرمندی انسان هاست و همه ما روزی می آییم و روزی می رویم اما برخی از انسان ها برکاتشان نه تنها در دوره حیات بلکه سال ها، دهه ها و قرن ها ماندگار خواهد ماند و این از رزق الهی است که اینچنین زندگی غنی و پرباری دارند.
وزیر آموزش و پرورش گفت: تمام رسالت و دغدغه انبیاء الهی بر این بوده که انسان ها عزیزتر و شرافتمندتر باشند و روح آن ها علو و ارتقاء بیشتری یابد و تمام کسانی که در زمینه پرورش و تربیت انسان ها و ایجاد زندگی مناسب برای آن ها تلاش می کنند در پیشگاه خداوند متعال جایگاه ممتازی دارند.
حاجی میرزایی تاکید کرد : مسئولیت پذیری اجتماعی یکی از نیازهای اساسی جامعه ماست و اگر مطالبه گری بدون مسئولیت پذیری باشد قطعا راه به جایی نخواهد برد، اینکه سهم و نقش من در حل مشکلات چیست بسیار مهم است و اگر این سهم فقط در مطالبات خلاصه شود هیچ مسئله ای حل نخواهد شد و کسانی که بیش و پیش از مطالبه از دیگران، مسئولیت پذیری و کمک خود را در جهت پیشرفت و سازندگی جامعه خویش بکار می بندند چه انسان های بزرگی هستند و این مهم نیاز جامعه ماست.
وی تاکید کرد: در فرهنگ دینی مسئولیت تابع اختیار نیست و قطعا کسی که آگاه است مسئول است و کسی که آگاه تر و بیدارتر است پردردتر و مسئولیت پذیرتر است.
حاجی میرزایی ادامه داد : خیرین مدرسه ساز گام های بزرگی در این راه برداشته اند و حدود ۳۰ درصد مدارس کشور محصول مشارکت خیرین بوده که آمار بسیار قابل توجهی است و این میزان ساخت و ساز یک دستاورد است اما دستاورد بزرگتر این نکته است که ما به عنوان نهاد تعلیم و تربیت با انسان هایی روبرو هستیم که درک والایی دارند و این فرهنگ در حال نهادینه سازی است و خیل عظیمی از این انسان های بزرگ در حال ورود به عرصه مدرسه سازی هستند.
وی خاطرنشان کرد: هر نفس خیرین نیک اندیش حیات بخش و شادی آفرین است و آن ها علیرغم تمام فشارهای اقتصادی که توسط دشمنان ایجاد شده ایستاده اند و این احساس خوب را در ما بوجود آورده اند و این مهم ارمغان کوچکی نیست و یک موفقیت بسیار بزرگ محسوب می شود.
آموزشگاه ۱۲ کلاسه "شهید رحمت الله چمبری"(وکیلی ۸۰) به همت خیر نیک اندیش "مهندس عبدالرضا وکیلی" در زمینی به مساحت ۱۲ هزار متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد و پانصد میلیون ریال احداث شده است.
قابل ذکر است امروز و با حضور وزیر آموزش و پرورش ۱۳ آموزشگاه دیگر که با همت و مشارکت مهندس وکیلی احداث شده است(مدارس وکیلی شماره ۶۷ تا ۸۰) ، به طور همزمان به بهره برداری رسید.
امروز همچنین تفاهم نامه ساخت ۱۰ واحد آموزشی دیگر تا پایان سال ۱۳۹۹ (آموزشگاه های وکیلی ۸۱ تا ۹۰) منعقد شد.
ارسال دیدگاه