در سومین روز نشست مشترک شورای معاونان و مدیران کل استانی با حضور وزیر آموزشوپرورش صورت گرفت؛
بیان دیدگاهها و تشریح پیشنهادات اجرایی از سوی مدیران کل استانی
تهران (پانا) - در سومین روز از نشست مشترک شورای معاونان و مدیران کل استانی، مدیران کل استانی به تشریح برخی موارد مهم در مدیریت استانهای خود پرداختند.

به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، در نشست مشترک شورای معاونان و مدیران کل استانی که با حضور وزیر آموزشوپرورش در حال برگزاری است، مدیران کل استانی به تشریح برخی موارد مهم در مدیریت استان های خود پرداختند. مهمترین بخشهای سخنان مدیران کل استانی، در ذیل درج شده است:
ردیفهای دانشگاه فرهنگیان که باید از طریق کنکور پذیرفته شوند در برخی استانها به صورت کامل جذب نمیشود.
در رشتههایی مانند آموزش ابتدایی سازمان سنجش اجازه دهد که علاقه مندان از همه رشتههای تحصیلی از جمله علوم تجربی، ریاضی و انسانی بتوانند این رشتهها را انتخاب کنند.
برنامههای ملی و کشوری حتی ۱درصد دانشآموزان آن استان را پوشش نمیدهد اما با همان پولی که برای این برنامهها هزینه میشود، می توان برای کل دانشآموزان استان برنامههای فرهنگی، هنری و ورزشی برگزار کرد.
برنامههای ملی کمتر شود و بودجههای آن به استانها تعلق گیرد.
گردهماییهای استانی مدیران و روسای ادارات که توسط معاونتهای مختلف برگزار میشود، کاهش یابد و اجازه دهیم تا بودجهها به جای خرج در همایشها در استانها خرج شود.
برخورد با مدارس غیر دولتی که دانشآموز مازاد بر مجوز میگیرند و جریمههای آن طوری نیست که آن مدارس متنبه شوند.
از پتانسیل بازنشستگان فرهنگی علاقمند به تدریس بتوانیم بیش از ۸ساعت در هفته استفاده کرد.
جلسه با دیوان عدالت اداری بسیاری خوب و مناسب بود و چنین جلسات مشابهی با سازمان بازررسی کل کشور گذاشته شود.
طوری نشود که اجرای قوانین جای اهداف و ماموریتهای آموزش و پرورش را بگیرد و به عنوان مثال اجبار قوانین و مقرراتی که از طرف دیوان محاسبات، سازمان امور استخدامی، سازمان بازررسی کل کشور و .... مانع از این میشود که ماموریتهای ما به خوبی انجام شود و تمام انرژی و برنامههای ما صرف اجرای قوانین میشود.
جلسات مشترکی با وزارت کشور و استانداران و شهرداران مراکز استانها برگزار شود چرا که بسیاری از مشکلات ما در استانها با همکاری این سازمانها و استفاده از پتانسیل شوراها قابل حل است.
عدم توجه به روابط عمومیها در شهرستانها و مناطق باعث شده است تا اقدامات خیلی خوبی که در وزارت آموزش و پرورش می شود این اتفاقها و زحمتها به مناطق و شهرهای کوچک خبرهایش نمیرسد و لازم است این بخش تقویت شود.
نامه دکتر جهانگیری در مورد املاک مازاد در بافتهای فرسوده با توجه به رشد جمعیت در سالهای آینده و نیاز ما به مدارس جدید در این بافتها آموزش و پرورش را از این دستور مستثنی کنند.
در بحث بازگشایی مدارس مدیران کل نیاز به برگزاری جلسات مشترک با دانشگاه فرهنگیان و مدیران نوسازی استان ها داریم.
نگاه حراست و ارزیابی عملکرد در دولت دوازدهم نگاه مثبت، همراه و خوبی بوده است و باعث شده تا تنشها بسیار کاهش یابد.
رسیدگی به اسناد در برخی استانها به صورت سیستمی انجام و پیشنهاد میشود در کل استانها این اتفاق بیافتد که سبب سرعت عمل و کاهش نیروی انسانی در این بخش خواهد شد.
هزینه وسایل اسقاط شده زودتر از طرف خزانه پرداخت شود تا وسیله جدید خریده و به چرخه کار برگردد.
حل اشتغال که توسط برخی مدیران غیر آموزش و پرورشی به مدیران استانی قصد تحمیل دارند سبب کاهش راندمان نیروی انسانی خواهد شد.
عدم وجود زیرساخت های لازم برای امکان تحقق برنامههایی که در برنامه ششم دیده شده است.
به هنرستانها توجه شود و تجهیزات و وسایل مورد نیاز هنرستانها تهیه شود.
ارسال دیدگاه