لیگ اروپا – هفته سوم/

زور میلان به فوتبال کثیف نرسید/ شوک خانگی برای اورتون

پرونده هفته سوم مرحله گروهی لیگ اروپا بسته شد.

کد مطلب: ۶۷۵۱۳۱
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار ورزشی پانا؛ هفته سوم مرحله گروهی لیگ اروپا با برگزاری ۱۱ دیدار به پایان رسید.

در یکی از دیدارهای مهم و از گروه D میلان در ورزشگاه سن سیرو مقابل آ.اک.آتن با تساوی بدون گل متوقف شد. این نتیجه در حالی رقم خورد که میلانی ها تیم برتر میدان بودند و ۲۶ موقعیت گل داشتند اما عملکرد دفاعی تیم یونانی مانع از باز شدن دروازه آنها شد.

در دیگر دیدار این استریا وین اتریش از ریجکا کرواسی میزبانی کرد و تن به شکست ۳ بر یک داد.

در تک دیدار گروه A ویارئال در جدال با اسلاویا پراگ ۲ بر ۲ متوقف شد.

دینامو کیف در دیدارهای گروه B به مصاف یانگ بویز سوئیس رفت و با همین نتیجه بازی مساوی شد. اسکندربور آلبانی هم در ورزشگاه خانگی پارتیزبان صربستان به تساوی بدون گل رسید.

در گروه C هوفنهایم مقابل استانبول باشکشهیر ترکیه ۳ بر یک پیروز شد و براگا پرتغال هم در دیدار با لودوگورتس بلغارستان

از گروه E و در دیداری مهم اورتون مقابل لیون تن به شکست ۲ بر یک داد و آتالانتا هم در جدال با آپولون قبرس ۳ بر یک پیروز شد.

در گروه F هم شریف مولداوی از لوکوموتیو مسکو پذیرایی کرد و کار دو تیم نتیجه ای بهتر از تساوی یک بر یک نداشت؛ دیدار فاستاو جمهوری چک و کپنهاگن دانمارک هم نتیجه را داشت.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار