در نشست مشترک اتحادیه و هیات ترکیه ای اتفاق افتاد؛
تدوین استراتژی مشترک فرهنگی آموزشی ایران با شیعیان ترکیه
در نشست هم اندیشی میان نمایندگان موسسات فرهنگی تربیتی شیعه از کشور ترکیه با اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استراتژی مشترک همکاری دوجانبه تدوین شد.
به گزارش خبرنگار پانا؛ نشست مشترک نمایندگان و مدیران تشکلهای فرهنگی تربیتی شیعه از کشور ترکیه با مدیران ارشد اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان ایران امروز سه شنبه ۲۵ مهرماه ۹۶ در محل اتحادیه برگزار شد.
حامد علامتی دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی در خصوص این نشست مشترک اظهار داشت: مباحث مختلف در موضوع تربیت مذهبی دانش آموزان در این جلسه مطرح شد که بعد از ظهر امروز در بازدید میدانی از انجمن های اسلامی شهرتهران تکمیل خواهد شد.
وی افزود: یکی از عواملی که می تواند موجب همگرایی دو کشور مسلمان ایران و ترکیه شود وجود دشمنان مشترک است. امروز امریکا و صهیونیسم بزرگترین دشمنان دو کشور هستند که با اقداماتی همچون حمایت از داعش، تلاش برای استقلال کردستان وحمایت از گروهکهای مخالف برای هر دو کشور مشکلاتی را ایجاد کرده اند.
اتحادیه برای کشورهای اسلامی الگو ارائه می دهد
وی با اشاره به اینکه در نشست هیات فرهنگی مذهبی ترکیه با مسئولان اتحادیه موضوعاتی همچون فعالیتهای قرآنی، استکبارستیزی و تشکیلات اسلامی مورد گفت و گو قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: امروز اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی به عنوان یک تشکل انقلابی و امین نظام جمهوری اسلامی ایران دارای تجربه قریب به ۴۰ ساله تشکیلاتی است که این تجارب را به عنوان الگو به کشورهای اسلامی ارائه می دهد.
جمهوری اسلامی ایران بیدارگری جدیدی در جهان ایجاد کرده است
نماینده هیات شیعی ترکیه (به علت برخی احتمالات از معرفی نمایندگان این هیات خودداری می شود) در این نشست اظهار داشت: ما نمایندگان ۱۲ موسسه فرهنگی دینی در ترکیه هستیم که در زمینه جوانان و بانوان فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران بیدارگری جدید در جهان ایجاد کرده است. پیش از آن جهان دوقطبی بود آمریکا و شوروی؛ و دین نقشی در دنیا نداشت. انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) نشان داد که اسلام دینی زنده است و می تواند الگویی در زندگی انسانها در جهان نوین باشد.
نماینده هیات مذهبی ترکیه با اشاره به الهام گیری شیعیان ترکیه از انقلاب اسلامی ایران در زمینه های مختلف گفت: همانطور که انقلاب اسلامی باعث شد تمام مستضعفان و تمام مسلمانان جهان به ایران توجه پیدا کنند ، در ترکیه نیز با الهام از جمهوری اسلامی ایران فعالیتهای فرهنگی متعددی انجام می شود. ما در شهرهای آنکارا ، استامبول ، ادنا و چندشهر دیگر ترکیه فعالیتهای دینی انجام می دهیم که با توجه به حساسیتهایی که در ترکیه به فعالیتهای مذهبی وجود دارد فعالیت ما همواره با مشکلاتی توأم بوده است.
وی ادامه داد: اخیرا فعالیتهای دانش آموزی را در پوشش دینی شروع کردیم که از طریق مساجد انجام می شود. ما می خواهیم از تجارب ایران در فعالیتهای دینی در آموزش و پرورش الگو بگیریم تا در کشور ترکیه در قالب فعالیتهای مساجد پیاده کنیم.
نماینده موسسه مذهبی ترکیه با اشاره به این مطلب که ۱۵۰ مسجد در سراسر این کشور در اختیار فعالیتهای موسسه مذهبی متبوع او قرار دارد گفت: ما قانون فرهنگی جوانان داریم که با برنامه های دینی و اردوهای تفریحی به جذب جوانان می پردازد.
وی در پایان در پاسخ به این سوال خبرنگار پانا که در بازدید از مراکز آموزشی و موسسات جمهوری اسلامی ایران کدام بخش برای او جالب توجه بوده است گفت: فعالیتهای فرهنگی مذهبی در ایران از پیش دبستانی تا دانشگاه به طور پیوسته اجرا می شود و از این بابت برای ما جالب توجه است. چون در کشور ما همه این فعالیتها ۱۰۰ درصد مردمی و به صورت کاملا ناپیوسته اجرا می شود.
هیات فرهنگی تربیتی ترکیه طی روزهای آینده از تعدادی دیگر از موسسات فرهنگی تربیتی وابسته به آموزش و پرورش بازدید خواهند کرد.
ارسال دیدگاه