دیدار هئیت اقتصادی ایتالیایی با استاندار کرمانشاه/

توانمندی های کرمانشاه برای سرمایه گذاری کم نظیر است

خبرگزاری پانا: یک هئیت اقتصادی ایتالیایی متشکل از شرکت های گروماتیکا با مهندس رضایی استاندار کرمانشاه دیدار کردند.

کد مطلب: ۲۲۴۲۲۹
لینک کوتاه کپی شد
به گزارش خبرگزاری پانا؛ مهندس رضایی در این دیدار ضمن خوش آمدگی به این هئیت گفت: رابطه ایران و ایتالیا از زمان های بسیار قدیم از یک رابطه خوب برخوردار بوده است و در سال های اخیر سرمایه گذاران ایتالیایی در زمینه های مختلف نفت' پتروشیمی و گاز در ایران سرمایه گذاری کرده اند که این نشان روابط خوب دو کشور دارد.
وی در ادامه به ظرفیت های خاص استان در زمینه های مختلف برای سرمایه گذاری اشاره کرد و اظهار داشت: هر گونه سرمایه گذاری خارجی در این استان برای سرمایه گذاران سودمند خواهد بود زیرا توانمندی ها و ظرفیت های کرمانشاه در بخش های مختلف کم نظیر است.
استاندار تصریح کرد: ما آماده گسترش همکاری وارتباط با شرکت های ایتالیایی هستیم و از هر گونه سرمایه گذاری در این استان استقبال می کنیم.
وی بیان داشت: استان کرمانشاه علاوه بر داشتن توانمندی های مختلف ' با توجه به همجواری با کشور عراق' از یک موقعیت ممتاز برای صادرات به این کشور برخوردار است.
مهندس رضایی با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای اجرای چندین طرح بزرگ پتروشیمی در استان کرمانشاه گفت: این طرح ها پس از کارهای مطالعاتی آماده اجرا هستند که سرمایه گذاری در این زمینه سود سرمایه گذاران را نیز به دنبال خواهد داشت.
وی در ادامه به زمینه ها و بسترهای بسیار خوب استان برای اجرای طرح های گردشگری اشاره کرد و گفت: بدون تردید یکی از این طرح ها ' کاروانسرای بیستون می باشد که این طرح به حدود دو میلیارد دلار سرمایه گذاری نیاز دارد و با اجرای آن زمینه مناسبی برای بازدید توریست ها و گردشگران خارجی در استان فراهم خواهد شد و ما در این زمینه آماده تفاهم و انعقاد قرارداد با سرمایه گذاران خارجی می باشیم.
استاندار کرمانشاه خاطرنشان ساخت: همچنین استان دارای دیگر مزیت های بی بدیلی در زمینه گردشگری است که از متولیان ذیربط می خواهیم در این زمینه اطلاع رسانی دقیقی برای سرمایه گذاری خارجی داشته باشند.
مهندس رضایی با بیان اینکه سرمایه گذاری در بخش های صنعتی' کشاورزی و گردشگری استان کرمانشاه یک فرصت ویژه برای سرمایه گذاران خارجی است' گفت: در حال حاضر چندین شرکت و بنیادهای بزرگ کشور در جنوب استان کرمانشاه به دنبال اجرای طرح عظیم انتقال آب به زمین های کشاورزی هستند لذا هر گونه سرمایه گذاری در این استان بسیار هدفمند و سودمند برای سرمایه گذاران خواهد بود.
استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به وجود بیش از ۷۵ درصد از قیر طبیعی کشور در استان کرمانشاه گفت: در استان کرمانشاه هم زمینه برای سرمایه گذاری در بخش استخراج و هم در بخش فرآوری قیر طبیعی وجود دارد اما ما به کسی اجازه استخراج قیر طبیعی در استان را می دهیم که برنامه فرآوری را نیز برای استان داشته باشد.
وی بیان داشت: با جدیت به دنبال طرح جامع توسعه استان هستیم لذا از هرگونه پیشنهاد و نظر برای اجرای این طرح استقبال می کنیم.
وی در پایان سخنان خود تصریح کرد: خوشبختانه امروز امنیت در کشور ایران و استان کرمانشاه بسیار بالاست و این یک ویژگی و شرایط ایده الی برای سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری است.
در این نشیست مدیر شرکت گروماتیکا ایتالیایی نیز گفت: ما از موقعیت و ظرفیت های ویژه استان کرمانشاه برای سرمایه گذاری اطلاع داریم و به دنبال این موضوع در بخش صنعت و گردشگری استان هستیم.
وی افزود: همچنین دیگر شرکت ها و سرمایه گذاران ایتالیایی را به حضور در کرمانشاه جهت سرمایه گذاری با مزیت های ویژه آن آشنا خواهیم ساخت.
وی گفت: سرمایه گذاری در کاروانسرای بیستون و همچنین در بخش صنعت استان جزء اهداف کاری ما می باشد که این موضوع را از طریق برنامه های ویژه دنبال خواهیم کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار