مدیرکل سازمان نوسازی استان هرمزگان به پانا خبر داد:
هیچ آسیبی در انفجار بندر شهیدرجایی به مدارس وارد نشده است
تهران (پانا) - مدیرکل سازمان نوسازی استان هرمزگان با اشاره به وقوع انفجار مهیب در بندر شهید رجایی بندرعباس بیان کرد که تا این لحظه آسیبی به هیچ مدرسهای وارد نشده است.

مهدی باوقار زعیمی، مدیرکل سازمان نوسازی مدارس استان هرمزگان در گفتوگو با پانا درباره وضعیت مدارس در پی حادثه انفجار در بندر شهیدرجایی گفت: «تا این لحظه هیچ گزارشی از آسیب به مدارس از سوی ادارهکل آموزشوپرورش استان به ما اعلام نشده است. بررسیهایی که توسط سازمان نوسازی انجام شده نیز حاکی از آن است که خوشبختانه تاکنون مدرسهای درگیر این حادثه نشده است.»
وی افزود: «سازمان نوسازی مدارس استان آمادگی کامل برای ارائه هرگونه خدماترسانی در صورت بروز خسارت را دارد، اما تا این ساعت خوشبختانه نیازی به مداخله نبوده است.»
مدیرکل سازمان نوسازی مدارس هرمزگان در پایان توضیح داد: «خوشبختانه طبق بررسیهای میدانی و هماهنگی با نهادهای ذیربط، مدارس استان از این حادثه آسیبی ندیدهاند.»
انفجار بزرگی ظهر امروز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. تاکنون اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است. براساس گزارشهای اولیه، تیمهای امدادی و نیروهای امنیتی در محل حضور دارند و عملیات بررسی و امدادرسانی در حال انجام است. تحقیقات جهت مشخص شدن ابعاد این حادثه همچنان ادامه دارد.
ارسال دیدگاه