رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل استان‌ها‌؛

افزایش ۵۰ درصدی سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در برنامه هفتم توسعه هدف‌گذاری شده است

تهران (پانا) - رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با اشاره به اهداف برنامه هفتم توسعه کشور، بر ضرورت ارتقای سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی به ۵۰ درصد تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۵۶۱۳۲۲
لینک کوتاه کپی شد
افزایش ۵۰ درصدی سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در برنامه هفتم توسعه هدف‌گذاری شده است

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی‌و روابط‌عمومی وزارت آموزش و پرورش، علی پورکمالی رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان ها با بیان این‌که دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به‌عنوان دانشگاه جامع و متمرکز در تهران مستقر است، اظهار داشت: مأموریت اصلی این دانشگاه تأمین نیروی انسانی متخصص برای هنرستان‌ها و رشته‌های فنی و حرفه‌ای است و در حال حاضر پردیس استانی ندارد.

وی با اشاره به احکام برنامه هفتم توسعه کشور خاطرنشان کرد: طبق این برنامه و با تأکیداتی که از سوی مقام معظم رهبری و مسئولان عالی نظام صورت گرفته، باید سهم دانش‌آموزان در شاخه فنی‌ و حرفه‌ای و کاردانش به ۵۰ درصد برسد. در حال حاضر، برای تحقق این هدف به حداقل سی‌هزار معلم مهارتی و بیش از هزار و دویست هنرستان نیاز است که دانشگاه شهید رجایی به تنهایی توان پاسخگویی به این نیاز را ندارد.

پورکمالی ادامه داد: علیرغم تلاش‌های گسترده‌ای که برای تربیت معلمان مهارتی از طریق دوره‌ها و آزمون‌های استخدامی انجام شده، این میزان پاسخگوی نیازهای موجود نیست و دانشگاه در حال بازنگری در سرفصل‌های درسی بر اساس سند تحول بنیادین و نیازهای واقعی بازار کار است. 

وی افزود: در سال گذشته، بازنگری در ۱۴ برنامه درسی صورت گرفته و در سال جدید رشته‌های جدید مهارتی نیز به ظرفیت دانشگاه افزوده خواهد شد.

وی با قدردانی از حمایت‌های وزیر، تجهیز هنرستان‌ها را یکی از اولویت‌های مهم برشمرد و گفت: طی سال گذشته تلاش گسترده‌ای در زمینه تأمین تجهیزات کارگاهی صورت گرفته است. این اقدامات در راستای تحقق شعار سال و تأکید مقام معظم رهبری بر «تولید» انجام شده و بدون شک نیروی انسانی ماهر پیش‌نیاز اصلی هرگونه سرمایه‌گذاری در حوزه تولید و اشتغال است.

رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در پایان تأکید کرد: دانشگاه شهید رجایی با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های موجود و همراهی مجموعه وزارتخانه، مأموریت خود در تربیت نیروی انسانی توانمند برای هنرستان‌ها را با جدیت دنبال خواهد کرد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار