برگزیدگان جشنواره ولاگ معرفی و تقدیر شدند

بیش از ۷۰۰ اثر به جشنواره ولاگ ویژه دانش‌آموزان رسید

تهران (پانا) - سومین دوره جشنواره ولاگ، ویژه دانش‌آموزان پایه اول تا نهم با بیش از ۷۰۰ اثر از سراسر ایران و چند کشور دیگر به پایان رسید.

کد مطلب: ۱۵۶۱۲۲۴
لینک کوتاه کپی شد
برگزیدگان جشنواره ولاگ معرفی و تقدیر شدند

بهترین ویدیوی امسال ساخته فربد بیات از تهران بود که جایزه ۵۰ میلیون تومانی جشنواره را از آن خود کرد. در بخش آراء مردمی هم پرهام طاهری از تهران با جایزه ۲۰ میلیون تومانی و کیان کشمیری از بجنورد در بخش جایزه ویژه هیات داوران با جایزه ۱۰ میلیون تومانی انتخاب و معرفی شدند. خلاقانه‌ترین ولاگ هم به علی ایمانی از گرگان اختصاص پیدا کرد. جایزه ۱۰ میلیون تومانی بهترین اجرا و سه دیپلم افتخار با جایزه ۵ میلیون تومانی هم به ترتیب به پارمیس مهدی‌نیا از آمل، محمد مهروند از تبریز، نیایش مشکین از کرج و گروه کندو ملک از مشهد تقدیم شد.

سومین دوره «جشنواره ولاگ فیلیمومدرسه» با هدف ترویج و تشویق بیشتر دانش‌آموزان به درس خواندن، با بیش از ۷۰۰ ولاگ دریافتی از دانش‌آموزان، به پایان رسید. در این دوره علاوه بر دانش‌آموزانی از سراسر  ایران، جشنواره میزبان شرکت‌کنندگان ایرانی از ترکیه، افغانستان، امارات و برخی دیگر از کشورهای منطقه نیز بود. بر این اساس، دانش‌‎آموزان پایه اول تا نهم از یک روز درس خواندن خود با فیلیمومدرسه فیلم گرفته و با انتشار آن در آپارات، در این رویداد شرکت کردند. در بخش آراء مردمی این رویداد هم  بیش از ۳۶ هزار رأی توسط مردم به ویدیوهای بارگذاری شده، ثبت شد. 

همچنین امسال علاوه بر افزایش کمی آثار دریافتی، پای هوش مصنوعی به خیلی از ویدیوهای ارسالی نیز بازشد و کیفیت آثار را تحت‌الشعاع قرار داد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار