معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش:
هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امامرضا(ع) است
تهران (پانا) - معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اگر هنر بهدرستی به کار گرفته شود، میتواند پیام امامرضا(ع) را به گوش جهانیان برساند و دلهای مشتاق را به معارف اهلبیت(ع) پیوند بزند از حضور دانشآموزان هنرمند سراسر کشور در سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی ابراز خرسندی کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل معاونت پرورشی و فرهنگی، صادق حسینزادهملکی در مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی که در هتل ثامن مشهد برگزار شد، با ابراز خرسندی از حضور دانشآموزان هنرمند سراسر کشور، افزود: محبت به امامرضا(ع) و ابراز ارادت به آن حضرت همواره یکی از ویژگیهای مشترک همه ایرانیان با هر قومیت، مذهب، زبان و سلیقهای بوده است و این محبت، جزو ارکان هویت ملی ما به شمار میرود.
وی با اشاره به تأثیرگذاری نام حضرت رضا(ع) بر روح و جان مردم گفت: در هر نقطه از کشور که نامی از امام رضا(ع) برده میشود، شاهد اشکها و ابراز محبت مردم هستیم؛ این نشاندهنده عمق این ارادت است. خوش به حال کسانی که مانند شما دانشآموزان، قدمی در مسیر نشر معارف حضرت برداشتهاند.
حسینزادهملکی با اشاره به اهمیت استفاده از ابزارهای هنری برای ترویج معارف دینی در ادامه توضیح داد: در روایتها آمده است که امام رضا(ع) برای برخی بندگان خود دعاهایی دارند که نشان از کرامت بیپایان ایشان است. اگر بتوانیم پیام حضرت را در قالبهای هنری به جامعه و حتی مردم جهان منتقل کنیم، قطعاً اثرگذار خواهیم بود.
وی با بیان اینکه ۴۳۰ گروه در این جشنواره مشارکت داشتند افزود: هنر سرود، با آهنگسازی و اجرای حرفهای، میتواند جان مخاطب را متحول و پیام اهل بیت(ع) را در دلها بنشاند. شما دانشآموزان خواننده، شاعران، آهنگسازان، معلمان و مدیران برگزارکننده این جشنواره، همگی در مسیری حرکت میکنید که مورد دعای امام رضا(ع) قرار خواهید گرفت.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزشوپرورش در پایان ضمن قدردانی از همه دستاندرکاران جشنواره ملی سرود رضوی توضیح داد: این نوجوانان و جوانان هنرمند، سرمایههای ارزشمندی برای آینده کشور هستند. امیدواریم این جریان هنری روزبهروز گستردهتر شود و به گوش جهانیان نیز برسد.
در سیزدهمین جشنواره سرود رضوی ۱۲ گروه دختران در دو مقطع متوسطه اول و متوسطه دوم به اجرای رقابتی پرداختند که شامل: دبیرستان شاهد نصرت (خراسان رضوی )، آوای مهر طاها (اصفهان)، دبیرستان امتیاز(تهران)، دبیرستان امتیاز (فارس)، نسیم صبا (چهارمحال و بختیاری، دبیرستان معصومه قزوینی (تهران)، درنا (خراسان رضوی )، رهروان حضرت زینب (س) (خراسان رضوی)، ونوشه (مازندران )، حوزه بسیج خواهران حضرت فاطمه(چهارمحال و بختیاری)، به رنگ آسمان (اصفهان) و دبیرستان فرزانگان (خراسان رضوی ) است.
در بخش برادران نیز ۱۱ گروه شامل نغمههای افلاکی زاگرس (لرستان)، معراج (کرمان)، کبوتران حرم (شهرستانهای تهران)، شاهد (گلستان)، درآک (کرمان)، نسیم صبا (چهارمحال و بختیاری)، موعود (خراسان رضوی )، معراج (کرمان)، شهیدمان فرجی (تهران)، هنرستان علامه دوانی (خوزستان) و هنرستان دکتر حسابی۲ (خوزستان) با اجراهای شاخص و زیبای خود علاوه بر اینکه سالن همایش را به وجد آورده و به حال و هوای زیارت و ارادت رضوی پیوند زدند، به رقابت پرداختند.
ارسال دیدگاه