امام جمعه نیشابور :

برای زندگی معنادار به اشعار و تمثیل‌های عطار توجه کنید

نیشابور(پانا) - امام جمعه نیشابور بیان کرد: به کسانی که دنبال آرامش و زندگی معنادار و هدف‌دار هستند توصیه می‌کنم که به اشعار و گفته‌ها و تمثیل‌های عطار توجه کنند.

کد مطلب: ۱۵۶۰۰۶۶
لینک کوتاه کپی شد

قاسم یعقوبی امام جمعه نیشابور در مراسم بزرگداشت عطار نیشابوری در آرامگاه این شاعر بزرگ گفت : عطار شاعری است که استدلال‌های عقل را برای انسان و رسیدن به قله کافی نمی‌داند و پای استدلالیان را چوبین می‌نامد و این عارف و شاعر بزرگ با اشعار و تمثیل‌ها و کلمات گهر بارش جان ما و مردم را که محتاج به نگاه های عمیق و عرفانی هستند ، سیراب می‌کند.

وی ادامه داد: عطار نیشابوری برای نیشابور و مردم ایران مایه افتخار است زیرا بیش از دو هزار و ۲۰۰ تمثیل و داستان برای تربیت ما در اشعار و گفته‌هایش آورده است.

یعقوبی خاطر نشان کرد : عطار گنجینه‌ای برای تربیت ما و جامعه ما و خصوصا جوانان کشورمان است و باید به آن توجه کنیم.

وی ضمن عرض تشکر و قدردانی از دست‌اندرکاران این کار در آخر افزود : یکی دیگر از افتخارات نیشابور هم حضور امام رضا(ع) و استقبال با شکوه مردم از این امام بزرگوار است که در این دیار حدیث سلسله الذهب توسط امام هشتم بیان شده است و ما نباید آن را فراموش کنیم.

یکی از نکات مهم منطق الطیر عطار این است که باید از تمام ظرفیت ها استفاده کنیم

همچنین نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم بیان کرد:یکی از نکات مهم منطق الطیر عطار این است که باید از همه  ظرفیت‌ها استفاده کنیم همانطور که پرندگان جمع شدند تا سیمرغ را تشکیل دهند.

محمد رستمی گفت : ما باید از تمام ظرفیت‌هایی که در جامعه وجود دارد استفاده کنیم تا سیمرغ ایران را ساخته و به پرواز در بیاوریم.

وی ادامه داد : صحبت درباره آثار عطار ساعت‌های بسیاری لازم دارم ، آثاری همچون الهی‌نامه، عطار نامه ، مصیبت نامه و ... که هر کدام وقت زیادی نیاز دارد که بخواهیم درباره آنها به خوبی صحبت کنیم.

رستمی خاطرنشان کرد : هر کدام از شخصیت‌هایی که در نیشابور هستند  یک ظرفیت حوزه از گردشگری را ایجاد می‌کند و ما باید در این راستا تلاشمان را بشتر کنیم زیرا نیشابور ظرفیت و توانایی تبدیل شدن به این حوزه گردشگری وسیع را دارد.

خبرنگار : سجاد سرداری نیا

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار