خبرنگاران پانا، صدای گردشگری استان همدان در تعطیلات نوروزی ۱۴۰۴

همدان (پانا) ـ رئیس سازمان دانش‌آموزی استان همدان با اشاره به حضور گسترده خبرنگاران پانا در انعکاس اخبار تعطیلات نوروزی و حوزه گردشگری آن استان، از تهیه ۶۰ خبر در سراسر استان در تعطیلات نوروزی ۱۴۰۴ خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۵۹۰۵۲
لینک کوتاه کپی شد
خبرنگاران پانا، صدای گردشگری استان همدان در تعطیلات نوروزی ۱۴۰۴

قاسم تجری ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار پانا تصریح کرد: «استان همدان با آثار باستانی شاخص چون مجموعه جهانی هگمتانه و غار علیصدر، مناظر طبیعی زیبا چون گنج‌نامه و فرهنگ غنی خود، ظرفیت‌های بالایی در جذب گردشگران داخلی و خارجی دارد؛ بنابراین توسعه گردشگری در همدان می‌تواند به عنوان یک ابزار مؤثر برای رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال و افزایش آگاهی فرهنگی عمل کند. »

 

وی ضمن تأکید بر نقش بسزا رسانه‌های اجتماعی در ترویج گردشگری پایدار در استان، اشاره کرد: «خبرنگاران پانا به عنوان بخش فعالی از جامعه رسانه‌ای استان، می‌توانند با تولید محتوای خلاقانه و دید نقادانه به موضوعات، زوایای گردشگری همدان را روایت کنند و به ترویج فرهنگ گردشگری پایدار بپردازند که این اقدامات، می‌تواند به تحقق اهداف گردشگری و جذب گردشگران به همدان، کمک شایانی کنند و در نهایت، به رونق اقتصادی این منطقه منجر شود. »

 

وی در ادامه افزود: «استان همدان با تاریخ غنی و جاذبه‌های گردشگری پرظرفیت خود، نیازمند یک روایت صحیح است که به طرق گوناگون از جمله خبرنگاران پانا با تجربه و خلاق، میسر می‌شود چراکه با قلم توانمند و دوربین‌های خود، می‌توانند چهره زیبای همدان را به جهانیان معرفی کنند و گردشگران بیشتری را به این دیار دعوت نمایند. »

 

وی از حضور خبرنگاران پانا در انعکاس خبری تعطیلات نوروزی ابراز خرسندی نمود و عنوان کرد: «طبق برنامه‌ریزی‌ها و کمیته‌بندی‌هایی که در اسفند ماه سال گذشته صورت گرفت تیم خبری خبرگزاری پانا با در دست داشتن نیرو‌های خلاق توانستند نقش قابل توجهی در انعکاس خبری حوزه گردشگری استان ایفا کنند که ماحصل این امر، تولید و نشر ۶۰ خبر از رؤسای عالی مراکز اجرایی استان، مدیران و معاونان ادارات مربوطه، مراکز گردشگری استان و گزارشات مردمی گردید. »

 

رئیس سازمان دانش‌آموزی استان گفت: «توسعه گردشگری استان همدان به عنوان دغدغه‌ای واحد در سال جدید، نیازمند همکاری و هم افزایی بخش‌های دولتی، خصوصی و جامعه محلی می‌باشد تا در راستای ایجاد یک برنامه جامع و هماهنگ، همکاری نمایند؛ از این میان، رسانه‌های اجتماعی از جمله خبرگزاری پانا، می‌توانند سهم قابل توجهی در تبلیغ و معرفی جاذبه‌های گردشگری استان که امری ضروری شناخته می‌شود، داشته باشند. »

 

 

 

 

 

خبرنگار : محمد جواد فرمان پور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار