بیانیه بسیج اساتید دانشگاه فرهنگیان هرمزگان به مناسب روز قدس

هرمزگان(پانا)- به مناسبت روز قدس بسیج اساتید دانشگاه فرهنگیان هرمزگان بیانیه‌ای منتشر کرد.

کد مطلب: ۱۵۵۵۹۸۰
لینک کوتاه کپی شد
بیانیه بسیج اساتید دانشگاه فرهنگیان هرمزگان به مناسب روز قدس

متن بیانیه به شرح ذیل می‌باشد:

«بسم الله الرحمن الرحیم

«روز قدس نشان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دهنده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی صف‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بندی حق در مقابل باطل، صف‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بندی عدل در مقابل ظلم است. روز قدس فقط روز فلسطین نیست؛ روز امت اسلامی است. روز فریاد رسای مسلمانان علیه سرطان کشنده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی صهیونیزم است.»( مقام معظم رهبری مدظله العالی)

روز قدس، روز خروش امت اسلامی علیه استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌المللی فرا می‌رسد و ملت‌های مسلمان پس از قریب یک ماه روزه‌داری، عبادت و بندگی و مناجات به درگاه خداوند متعال در لیالی قدر و در پاسخ به ندای رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی «قدس سره» به حمایت از مردم مظلوم فلسطین و پاسداری از نخستین قبله‌گاه مسلمین برمی‌خیزند و این ملت ستمدیده را به مقاومت هرچه بیشتر در برابر رژیم نژادپرست صهیونیستی و حامیان جنایتکارش فرا می‌خوانند.

این روز در حالی فرا می‌رسد که پس از انجام عملیات «طوفان الاقصی» که برآمده از اعتقاد و عزم و اراده فلسطینیان بود شوکی عظیم و تاریخی به دنیای استکبار و فرزند ناخلفش، اسرائیل وارد آمده است و رژیم صهیونیستی با آن‌همه سازوبرگ نظامی و پشتیبانی‌های قدرت‌های ظالم دنیا قادر به مقابله با نیروهای مقاومت نیست و برای پنهان کردن استیصال و درماندگی اش‌ دست به هر جنایتی همچون بمباران بیمارستان‌ها و کشتار زنان و کودکان می‌زند.

ناتوانی رژیم اشغالگر قدس از یک‌سو و مقاومت، بردباری، استقامت و مبارزه‌جویی مردم فلسطین در سویی دیگر سبب شده تا این رژیم خبیث تمام توان خود را برای ضربه زدن به محور مقاومت به کار گیرد.

در آستانه بزرگداشت روز جهانی قدس، بسیج اساتید دانشگاه فرهنگیان استان هرمزگان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای راه مقاومت و فلسطین، در راستای هم‌پیمانی با فرمان تاریخی امام راحل عظیم الشان و در تداوم اطاعت از ولی امر مسلمین جهان امام خامنه‌ای (مدظله العالی) همگام با آحاد ملت ایران و مسلمانان سراسر جهان ، در روز جهانی قدس و پاسداشت خون شهدای گرانقدر مقاومت، بویژه سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، برگ‌‌زرین دیگری از همراهی امت‌های اسلامی اقصی نقاط جهان در حمایت از فلسطین و  خشم و غضب بر رژیم صهینویستی را رقم خواهند زد. ان شاالله به فرموده مقام عظمای ولایت، در آینده ای نزدیک، پایان رژیم نامشروع صهیونیستی اعلام گشته و ملت مظلوم فلسطین طعم آزادی و استقلال را حس نمایند.

«نَصرُ مِنَ اَللّه وَ فَتح قَریب»

بسیج اساتید دانشگاه فرهنگیان استان هرمزگان 

رمضان المبارک ۱۴۴۶ 

فروردین ماه ۱۴۰۴»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار