رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور:
عصر حاضر، عصر مشکلات روانی است
شیراز(پانا)-رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور گفت: عصر حاضر، عصر مشکلات روانی است و انسان در برابر بسیاری از عوامل تنشزا قرار دارد؛ لذا در صورت عدم برنامهریزی صحیح و مناسب این تنشها همواره افزایش مییابند.

به گزارش روابط عمومی شورای نظام روانشناسی و مشاوره استان فارس؛ علی فتحیآشتیانی، رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در همایش «آغاز حرفهایگری» با موضوع «ضرورت توجه به سلامت روان» با حضور بیش از ۸۰۰ روانشناس و مشاور استان، در سالن همایشهای دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز، اظهار کرد: بر اساس پژوهشهای انجام شده کسانی که در دوران کودکی بتوانند از لذتهای زودگذر و آنی بگذرند و کامیابی خود را به تأخیر بیندازند در آینده موفقتر خواهند بود این موضوع در یکی از داستانهای قرآن نیز آمده است.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور افزود: چنان که در قرآن آمده است به تأخیر انداختن کامیابی میتواند به موفقیت ما کمک کند لذا روزه یکی از این مصادیق است که انسان با گذشت از لذت آنی و کامیابی در خوردن و آشامیدن به لذایذ معنوی میرسد.
فتحی آشتیانی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد سبک زندگی اسلامی، تصریح کرد: بر اساس بند ۳ سیاستهای کلی سلامت ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب، ارتقای سلامت روانی جامعه با ترویج سبک زندگی اسلامی، تحکیم خانواده، رفع عوامل تنش آفرین در زندگی فردی و اجتماعی، ترویج آموزشهای اخلاقی و معنوی و ارتقای شاخصهای سلامت روانی باید در دستور کار قرار گیرد.
وی اضافه کرد: بر اساس پژوهشها، بیشترین مشکلات روانی در دوران بزرگسالی افراد، به سن ۱۰ تا ۲۰ سالگی افراد مربوط میشود لذا نباید از اهمیت این دوره از زندگی غافل شد.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور، خاطرنشان کرد: تشخیص بیماریهای غیرواگیر و عوامل خطر آنها، سوانح و حوادث و افزایش تعداد سالمندان و فوریتهای پزشکی، سلامت روانی و اجتماعی، رویکرد اجتماعی به سلامت و... ، از جمله اولویتهای دهگانه سلامت کشور است.
وی افزود: خودکشی، طلاق، خشونت فیزیکی، کلامی غیر کلامی، نزاع و درگیری فیزیکی، و... ، از جمله آسیبهای شایع جامعه است.
فتحی اشتیانی، گفت: عصر حاضر، عصر مشکلات روانی است، و انسان در برابر بسیاری از عوامل تنشزا قرار دارد، لذا در صورت عدم برنامهریزی صحیح و مناسب، این تنشها همواره افزایش مییابند.
وی اضافه کرد: تقویت سرمایههای اجتماعی، انسجام بین مردم، تزریقامید وامیدواری، افزایش تابآوری، خودکارآمدی و... ، را باید سرلوحه فعالیتهای خود قرار دهیم.
ارسال دیدگاه