دانش‌آموز شرکت کننده درمسابقات قرآنی:

سطح قرائت شرکت‌کنندگان در مسابقات قرآن، نشان از رقابت سنگین دانش‌آموزان بود

کرج (پانا)-دانش‌آموز شرکت کننده دبیرستان معلم شهرستان ساوجبلاغ در مسابقات قرآن، عترت و نماز این شهرستان گفت: مسابقه امروز که درکانون شهید مطهری ساوجبلاغ برگزار شد بسیار عالی بود زیرا داور‌های مسابقه، اساتید بسیار بزرگی بودند و همچنین سطح قرائت شرکت‌کنندگان نشان از رقابت سنگین دانش‌آموزان بود که باعث شد مسابقه به نحو احسن برگزار شود.

کد مطلب: ۱۵۴۸۵۴۷
لینک کوتاه کپی شد
سطح قرائت شرکت‌کنندگان در مسابقات قرآن، نشان از رقابت سنگین دانش‌آموزان بود

محمد تک‌دهقان در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد: «در این مسابقات، استاد مفاخری که از اساتید بزرگ و به عنوان داور مسابقه حضور داشتند، وقت گذاشتند و تک‌تک تلاوت‌های شرکت‌کنندگان را گوش دادند و تمام نکاتی که در مسابقه مشاهده می‌کردند را یادداشت و به دانش‌آموزان ارائه می‌کردند.»

وی افزود: «فضا اصلا استرس و تنش نداشت و به همین دلیل همه شرکت‌کنندگان که برخی مقطع متوسطه اول و برخی از مقطع متوسطه دوم حضور یافته بودند به راحتی و بدون اضطراب، قرائت‌هایشان را انجام دادند.»

تک‌دهقان اضافه کرد: «سطح قرائت شرکت‌کنندگان نشان می‌داد که رقابت سنگین خواهد بود؛ چراکه اکثریت شرکت‌کنندگان به خوبی آیات کلام الله مجید را قرائت می‌کردند.»

این دانش‌آموز گفت: «فضا بسیار آرام و غیرمتشنج بود مخصوصا در هنگام تلاوت‌های شرکت‌کنندگان که بقیه شرکت‌کنندگان با جان و دل به قرائت آیات، گوش فرا می‌دادند.»

خبرنگار : دانش‌آموز‌: ابوالفضل مساوات

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار