کارشناس مسئول اداره پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی:

حضور والدین در کنار فرزندان، سد محکمی در برابر آسیب‌های اجتماعی است

کرج(پانا) - کارشناس مسئول اداره پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز گفت بزرگ‌ترین چالش ، ناآگاهی والدین از خطراتی است که فرزندانشان را تهدید می‌کند. اگر والدین در کنار مدرسه نباشند، این فاصله‌ها توسط افراد نادرست پرخواهد شد.

کد مطلب: ۱۵۴۰۱۸۰
لینک کوتاه کپی شد
حضور والدین در کنار فرزندان، سد محکمی در برابر آسیب‌های اجتماعی است

علی حیدری درگفت‌وگو با پانا عنوان کرد:« هدف اصلی برگزاری کارگاه‌های آموزشی ، آگاهی‌بخشی به والدین درباره آسیب‌های اجتماعی و سلامت‌روان فرزندانشان است. اما این هدف تنها زمانی محقق می‌شود که اولیا و مربیان درکنار هم باشند. متأسفانه، برخی والدین با وجود مشکلاتی که برای فرزندانشان به وجود آمده، هنوز این موضوع را در اولویت قرار نمی‌دهند و در این جلسات شرکت نمی‌کنند. ما باید تلاش کنیم این والدین را به جلسات دعوت کنیم تا آن‌ها را با خطرات و آسیب‌هایی که فرزندانشان را تهدید می‌کند، آشنا کنیم.»

 حیدری ادامه داد:« بحث آسیب‌های اجتماعی یکی از چالش‌های جدی جامعه ما است، مخصوصاً برای نوجوانان و جوانانی که در محیط مدرسه و آموزش‌وپرورش حضور دارند. برخی از این آسیب‌ها ممکن است برای والدین ناپیدا و ناشناخته باشند. به عنوان مثال، در بحث اعتیاد، بسیاری از والدین هنوز فکر می‌کنند تهدید اصلی موادی مثل تریاک، کوکائین و هروئین است، در حالی که مواد جدید و بسیار خطرناک‌تری مثل مثقالین و کروکودیل به بازار آمده‌اند. حتی برخی اولیا تصور می‌کنند کروکودیل همان تمساحی است که در مرداب‌ها دیده می‌شود، در حالی که این یک ماده مخدر بسیار خطرناک است که به‌راحتی در دسترس فرزندانشان قرار می‌گیرد.»

وی همچنین گفت:«نیاز داریم که اولیا کنار ما باشند، با ما همکاری کنند و در مسیر تربیت و مراقبت از فرزندانشان مشارکت فعال داشته باشند. مشارکت والدین در مدرسه حرف اول را می‌زند. همیشه گفته‌ام که تربیت و پرورش دانش‌آموزان از دوره ابتدایی تا پایان دبیرستان، به‌طور مستقیم به خانواده وابسته است. خانواده اولین و اساسی‌ترین نقش را در شکل‌گیری شخصیت و آینده فرزند دارد.»

حیدر در پایان بیان کرد :« متأسفانه، گاهی مشکلات زندگی باعث می‌شود که والدین از فرزندانشان فاصله بگیرند.این فاصله‌ها بسیار خطرناک هستند، چون اگر ما برای پرکردن این شکاف‌ها تلاش نکنیم، افراد دیگری در جامعه این کار را خواهند کرد؛ افرادی که ممکن است مسیر اشتباهی را پیش روی فرزندانمان بگذارند. نوجوانان و جوانان در این سنین احساساتی هستند و بیشتر تحت تأثیر عواطف قرار دارند تا منطق.اگر والدین و مربیان کنار آن‌ها نباشند، کنترل این احساسات سخت می‌شود و ممکن است به مسیرهای نادرست کشیده شوند. پس حضور و مشارکت والدین در تربیت فرزندانشان ضروری است.»

خبرنگار : دانش‌آموز : پانیذ مرتضایی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار