حجتالاسلام ابوترابیفرد:
۱۲ بهمن روز ایران و ملت ایران است
وظیفه قوای سهگانه، درک فرصتها و تهدیدها است
تهران (پانا) - خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه ۱۲ بهمن روز ایران و ملت ایران است، گفت: تقارن روزهای بعثت پیامبر گرانقدر اسلام با روزهای پیروزی انقلاب اسلامی ایران برای ملت عزیز، محور مقاومت و امت اسلامی امیدبخش است.

حجتالاسلام محمدحسن ابوترابیفرد در خطبههای این هفته نماز جمعه تهران که در مرقد امام راحل برگزار شد، اظهار کرد: دستور علمآموزی به پیامبر اسلام آن است که مدرسه اسلام مدرسه علم و فراگیری دانش است. نخستین دستور بر پیامبر فراگیری علم و معرفت است. حقیقت دانش، جان معرفت است. شاگردان این مدرسه باید در نقطههای اوج قرار گیرند.
خطیب این هفته نماز جمعه تهران افزود: تاکید رهبری رسیدن به دستاوردهای علمی است. بالاترین دستاورد انقلاب اسلامی تولید علم است. شخصیتی مانند دکتر علی اکبری از کودکستان تا دانشگاه خودشان را در ایران گذرانند. سنگ بنای دانش در کشورمان را امام و رهبری در این کشور بنا نهادند.
وی ادامه داد: همه ما باید از امام بزرگوار درس بیاموزیم که هر قدر مقام او از نظر علمی ارتقا مییافت، افتادهتر میشد.
ابوترابیفرد بیان کرد: ۱۲ بهمن روز ایران و ملت ایران است. روز بازگشت پیروزمندانه حضرت امام خمینی (ره) را خدمت ملت بزرگ ایران و دوستداران آن رادمرد در سراسر جهان تبریک عرض میکنم. تقارن روزهای بعثت پیامبر گرانقدر اسلام با روزهای پیروزی انقلاب اسلامی ایران برای ملت عزیز، محور مقاومت و امت اسلامی امیدبخش است.
وی تاکید کرد: امام عزیز از شخصیتهای برجسته جهان اسلام است و تمام ویژگیهای ایشان در انوار پر فروغ بعثت شکل گرفت. این حکیم الهی در قامت یک سیاستمدار هوشمند با الهام از مدرسه قرآن و حکمت، با نقد الگوی غربی و با زیست اسلامی راه را برای تحول عمیق در جهان اسلام هموار کرد. این اندیشه ناب با رهبری جانشین خلف آن بزرگوار مسیر را در نوردید.
خطیب نماز تهران گفت: بدون تردید وظیفه قوای سهگانه و ما مسئولین شناخت و درک فرصتها و تهدیدها است. باید فرصتها و تهدیدها را بشناسیم. از بیانات رهبری میتوان یافت که مطمئنترین راه برای شناخت نقشه راه و افزایش سرمایه اجتماعی و برونرفت از چالشها و تحکیم ارکان وحدت شناخت مبانی فکری، معرفتی، اخلاقی و سیاسی بنیانگذار عظیمالشان انقلاب است. تمام دغدغه رهبری معظم این حقیقت است که راه امام شناخته شود و با ثبات قدم راه برداریم.
وی افزود: پیام نخست کریمه مبارکه با دستور علمآموزی و فراگیری دانش به پیامبر آن است که این مدرسه، مدرسه علم و فراگیری دانش و معرفت است. نخستین سخنی که پیامبر(ص) مخاطب آن قرار میگیرند دستور ذات اقدس حق بر فراگیری علم و معرفت است و پیام دوم کریمه مبارکه آن است که حقیقت دانش، جان معرفت، معرفتالله است. شاگردان این مدرسه باید قلل رفیع دانش را فتح کنند.
حجتالاسلام ابوترابیفرد عنوان کرد: بشر باید بر سیر تحولی پدیدهها نظر کند و خویشتنرا بنگرد که از چه آفریده شده است کدام دست قدرتی این خلقها و آفرینشهای پی در پی تکاملی را مدیریت کرده است و خاک را به اشرف موجودات تبدیل کرده و به او قدرت فراگیری علم و دانش را مرهمت کرده است، قدرت خواندن را عنایت کرده است.
وی خطاب به مردم و جوانان بیان کرد: در آغاز نزول وحی شخصیتی چون پیامبر دو مرتبه مورد خطاب قرار میگیرد که دانش و معرفت را فراگیر و بر درجات معرفت خویش بیفزای، در میدان معرفت گوی سبقت را از همه پدیدههای عالم بربای و تعلیم و تربیت قرآنی با این سخن آغاز میشود.
خطیب نماز جمعه تهران گفت: فقط انسان است که توان به دست گرفتن قلم را دارد و در پرتوی آن امکان تولید علم و دانش را بهدست آورده است اگر قلم نبود دانش بشری اوج نمیگرفت و ما امروز در محضر قرآن نبودیم و امروز نهجالبلاغه و کلمات اولیای دین در دسترس نبود و شخصیتهایی چون امام راحل راه را برای تعالی بشر نمیگشودند. قلم و بیان راه تعالی و سعادت بشر است و مربی انسان او را به این دو گوهر گرانبها آراسته کرده است.
وی با بیان اینکه اگر قلم نبود امروز بسیاری از علوم را فرا نمیگرفتیم، تصریح کرد: امام صادق(ع) به برخی از شاگردان خود میفرمود: شاگرد مدرسه صادق باید اهل قلم باشد و تولید علم کند. و به همین دلیل است که در فاصله کوتاهی دنیای اسلام جهان را تحت تاثیر قرار داد و ۴ هزار نفر در مدرسه امام صادق حضور پیدا میکنند.
حجتالاسلام ابوترابیفرد بیان کرد: امروز در محضر شخصیتی هستیم که عمر مبارک خود را در راه تحصیل معرفت الله سپری کرد. در کتب اخلاقی امام دو واژه برجسته است ظلت عبودیت و عزت ربوبیت؛ این ثمره معرفت است.
وی خاطرنشان کرد: رهبری راه خلق قدرت را تولید علم میدانند بالاترین و ارزشمندترین دستاورد انقلاب اسلامی بیش از ۴ دهه گذشته تولید علم است حرکتهای در مرزهای دانش است، دستیابی به فناوریهای نوینی است که با اندیشه بلند جوانان هوشمند ایرانی، شخصیتهایی مانند علی محمدیها که بالاترین مدارج علمی خود را در ایران سپری کرده و بیش از ۵۰ مقاله مرجع دارد. سنگ بنای دانش را امام(ره) و رهبری در این مملکت بنا نهادند و این راه آینده درخشانی را برای ملت ایران و آینده جهان اسلام رقم خواهد شد.
ارسال دیدگاه