امام جمعه بخش خاوران:

حاج قاسم یک مکتب است نه یک شخص

شهرری(پانا)- امام جمعه بخش خاوران، حاج قاسم را نه یک شخص بلکه یک مکتب دانست.

کد مطلب: ۱۵۳۰۵۲۱
لینک کوتاه کپی شد
حاج قاسم یک مکتب است نه یک شخص

حجت‌الاسلام والمسلمین جعفر طزری، امام جمعه بخش خاوران، در مراسم گرامیداشت پنجمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، ضمن تبریک ماه مبارک رجب، بر اهمیت بهره‌گیری از معارف و فضیلت‌های این ماه تأکید کرد.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره حاج قاسم سلیمانی گفت: حضرت آقا فرمودند حاج قاسم یک مکتب بود، شخص نبود. صحبت ما درباره مکتب و مدرسه حاج قاسم است، نه فقط درباره شخصیت فردی او.

امام جمعه بخش خاوران در معرفی ویژگی‌های حاج قاسم افزود: حاج قاسم انسانی بود که صفاتی متضاد را در خود جمع کرده بود. او در عین حال که یک نظامی قوی و ژنرال برجسته بود، دلی رئوف و رفتاری دوستانه و خاکی با مردم داشت. او از لحاظ مقامی در اوج بود اما با تواضع و فروتنی، خود را خدمتگزار مردم می‌دانست. نمونه این رفتارها را می‌توان در خاطرات دوستان و همرزمانش دید، از جمله زمانی که پیش پای فرزند شهید زانو زد یا کفش‌های پدر یک شهید را بوسید.

حجت‌الاسلام طزری حاج قاسم را شخصیتی بین‌المللی دانست و اظهار داشت: بزرگداشت‌های این شهید بزرگوار در سراسر جهان برگزار می‌شود و حتی ممکن است برخی در خارج از ایران، او را عمیق‌تر از ما بشناسند. این نشان از عظمت شخصیت او دارد.

وی در پایان تأکید کرد: امنیت، عزت و اقتداری که امروز در کشور ما وجود دارد، به برکت خون حاج قاسم و دیگر شهدا است. ما بر سر سفره این شهدا نشسته‌ایم و آنان میزبان ما در این مسیر ارزشمند هستند.

خبرنگار : دانش آموزان: سید ایلیا سید محمد، مائده سادات حسینی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار