توصیهوزیر آموزش و پرورش به مدیران جشنواره فیلم رشد
اگر هنرمندی فیلمی منطبق بر نیازهای تربیتی ساخت تمام جامعه آموزشی از آن حمایت کنند
تهران(پانا) - وزیر آموزش و پرورش گفت این وزارتخانه آمادگی حمایت از ظرفیتهای مختلف در نظام تعلیم و تربیت را دارد و از مدیران جشنواره فیلم رشد درخواست کرد که فرایندی را طراحی کنند که اگر هنرمندی یک فیلم منطبق بر نیازهای تربیتی تولید کرد تمام جامعه آموزشی و دانش آموزان کشور برای حمایت از آن فیلم بسیج شوند که این امر بزرگترین حمایت آموزش و پرورش از فیلمهای فرهنگی است.

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش شامگاه امشب با حضور در مراسم اختتامیه پنجاه و چهارمین دوره جشنواره بین المللی فیلم رشد که در تالار ایوان شمس برگزار شد، گفت: از جشنواره فیلم رشد پنجاه و چهار دوره میگذرد و این رویداد یک سرمایه بسیار ارزشمند است و که این جشنواره را به یکی از رخدادهای ارزشمند در حوزه تعلیم و تربیت تبدیل کرده است.
وی خاطرنشان کرد: اینروزها ابزار دسترسی مخاطب هم به تولیدات ما بیشتر شده است. به طور مثال یک میلیون دانش آموز در این دوره از طریق اپلیکیشن شاد از آثار بهره بردند که این امر نشان میدهد با یک فرصت ارزشمند روبرو هستیم.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این مطلب که سرمایه ارزشمند جشنواره رشد حضور دغدغهمندان حوزه تربیت، هنرمندان و فیلمسازان است اظهار کرد: دغدغه مندان و هنرمندان حوزه تربیت و هنرمندان با بهره گیری از ظرفیت حوزه بین المللی می تواند، آورده های غنیتری به مخاطبان عرضه کنند.
کاظمی تصریح کرد: در کنار همه اتفاقات خوب این جشنواره متاسفانه ما نتوانستیم اتصالی میان هدف اصلی این جشنواره که دستیابی جامعه بزرگ تعلیم و تربیت به تولیدات فیلم است، برقرار کنیم.
وی یادآور شد: ما حلقه مفقوده ای داریم و بهرهمندی از تولیدات به نسبت جامعه مخاطبمان بسیار پایینتر است. مخاطب اصلی این جشنواره دانش آموز، معلم و مدرسه است و ما زمانی موفق میشویم که این تولیدات را در اختیار دانش آموزان قرار دهیم. در این پنجاه و چهار دوره به هدف اصلی این جشنواره دست نیافتیم. به عبارتی نتوانستیم میان دستیابی جامعه آموزش و پرورش به تولیدات این جشنواره اتصال برقرار کنیم .
کاظمی با اشاره به این مطلب که حلقه مفقوده جشنواره این است که با توجه به مخاطبان بسیار؛ تولیدات به قدر کفایت به مخاطبان نرسیده است افزود: امروز شبکه شاد در اختیار ما قرار دارد در کنار این امکان، ظرفیتهای دیگری مثل کانون پرورشی میتواند این تولیدات را در اختیار دانش آموزان قرار دهد.
وی خاطرنشان کرد: ما ظرفیتی مانند کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، کانون های تعلیم و تربیت و همچنین جشنواره رشد را داریم تا این تولیدات را در اختیار مدارس قرار دهد.
کاظمی اضافه کرد: مهم ترین هنر یک معلم و مدیر مدرسه این است که در کنار برنامه های درسی رخداد تربیتی متفاوتی ایجاد کند و چه موقعیتی بهتر از تماشای یک فیلم تربیتی. این جشنواره مسیر طولانی را طی کرده است و باید این ادعا را مطرح کنیم که از سال گذشته این تولیدات را در استانهای مختلف پخش کرده ایم.
وی تاکید کرد: نباید نمایش آثار را در چند سالن تهران محدود نکنیم. درواقع زمانی این جشنواره شکوفا میشود که تولیدات آن در دل جامعه معلمان قرار بگیرد.از این رو برای سال آینده از رییس سازمان پژوهش می خواهم که در ۷۵۰منطقه آموزش وپروش کشور این تولیدات به نمایش درآید.
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: وقتی جشنواره شکوفا میشود که در معرض دید تمام دانش آموزان قرار گیرد همچنین مساله بعدی ما ارتباط تولیدات این جشنواره با نیازهای تعلیم و تربیت است. باید این سوال را مطرح کنیم که آیا تولیدات در حوزه های مختلف مورد نیاز ما است.
وی با اشاره به این مطلب که تولیدات آثار سینمایی باید مورد نیاز جامعه فرهنگیان و بر اساس نیاز واقعی روز تهیه و تولید شودگفت: هرگز نمی توان اجتماع ارزشمند جامعه سینمایی کشور را به این شکل حول نظام تربیت کشورجمع کرد، براین اساس باید از این ظرفیت برای آموزش معلمان و دانش آموزان استفاده کرد.
کاظمی با اشاره به این مطلب که باید از ظرفیت جشنواره رشد برای آموزش معلمان و دانش آموزان علاقه مند به هنر بهره ببریم گفت: فکر میکنم جای این مساله در جشنواره خالی است. ما آمادگی حمایت از ظرفیتهای مختلف در نظام تعلیم و تربیت را داریم. آقای لطیفی از شما خواهش می کنم که فرایندی را طراحی کنید که اگر هنرمندی یک فیلم منطبق بر نیازهای ما تولید کرد ما تمام جامعه آموزشی و دانش آموزان کشور را برای حمایت از آن فیلم بسیج کنیم. این بزرگترین حمایت ما است.
وی در پایان سخنان خود اظهار کرد: باید ساخت فیلمهای تربیتی را در اولویت قرار داد و کاری کرد که ۱۸میلیوندانش آموز برای تماشای آن بسیج شوند و پای کار باشند .
ارسال دیدگاه