مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش به پانا خبر داد؛
بودجه دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر ۴۴ برابر شد
افزایش ۲۶ تا ۲۷ درصدی حقوق معلمان عشایر با اجرای رتبهبندی/ پنج مرتبه، سرانه سه برابری به دانشآموزان عشایر پرداخت شد
تهران (پانا) - مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش از افزایش ۴۴ برابری بودجه مدارس عشایری در راستای اجرای عدالت آموزشی در دولت شهید جمهور خبر داد.
علی تیرگیر در گفتوگو با پانا درباره اقدامات دولت شهید جمهور در زمینه آموزش و پرورش و تاکید ویژه این شهید به اهمیت آموزش و پرورش عشایر گفت: «رئیسجمهور شهید، آیتالله رئیسی از جمله روسای جمهوری بودند که نسبت به نظام مسائل آموزش و پرورش دغدغهمند بودند. ایشان با حضور خود در شورای عالی آموزش و پورش و شورای عالی انقلاب فرهنگی، به شعارهایی که در دوران تبلیغات خود به آن اشاره داشتند، جامه عمل پوشاندند. شهید جمهور در دوران کاندیداتوری خود تاکید داشتند که آموزش و پرورش جزو اولویتدارترین برنامههای من و جزو وزارتخانههایی از کشور است که باید مورد اهمیت و توجه قرار بگیرد و همین هم شد.»
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش در ادامه با تاکید بر اجرای طرح رتبه بندی معلمان از اجرای این طرح برای معلمان مدارس عشایری خبر داد و افزود: «در دولت رئیسجمهور شهید، بحث رتبهبندی معلمان اتفاق افتاد که همکاران مدارس عشایری ما نیز از این امر مستثنی نبودند. رتبهبندی معلمان در دولت سه ساله شهید رئیسی اتفاق افتاد و به آن جامه عمل پوشانیده شد.»
۲۶ تا ۲۷ درصد به حقوق معلمان عشایر اضافه شد
وی گفت: «بیش از ۲۷ درصد از حقوق معلمان مدارس عشایری از رتبهبندی حاصل شده است. این بدان معناست که معلمان مدارس عشایری رشد ۲۶ تا ۲۷ درصدی را در حقوق و حقالزحمه خود شاهد بودند.»
۲ مطالبه شهید رئیسی از وزارت آموزش و پرورش؛ «عدالت آموزشی» و «اجراییسازی سند تحول» بود
تیرگیر به دو راهبرد رئیسجمهور شهید و مطالبه ایشان از وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: «شهید جمهور همواره دو راهبرد و دو مطالبه از آموزش و پرورش داشتند. یکی از این دو مطالبه بحث اجراییسازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بوده است. دیگری مساله عدالت آموزشی برای تمامی دانشآموزان در سراسر کشور بوده است که شاید مدارس عشایری با بحث عدالت آموزشی نسبت نزدیکتری داشته باشند. در همین راستا اقدامات متعددی در دولت سیزدهم برای برقراری عدالت آموزشی در مدارس عشایری اتفاق افتاده است.»
بودجه دفتر توسعه عدالت آموزشی ۴۴ برابر شد
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش از ۴۴ برابر شدن بودجه این دفتر خبر داد و گفت: «بودجه تملک دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر در راستای تجهیز مدارس عشایری و فراهم آوردن زیرساختهای مناسب برای دانشآموزان لازمالتوجه عشایری در دولت رئیسجمهور شهید، با عنایتی که این شهید نسبت به عدالت آموزشی داشتند بیش از ۴۴ برابر شده و نسبت به سالهای قبل ۴۴ برابر بیشتر بودجه تخصیص داده شد.»
پنج مرتبه، سرانه سه برابری به دانشآموزان عشایر پرداخت شد
وی از اجراییشدن اساسنامه مدارس عشایری در دولت رئیسجمهور شهید خبر داد و گفت: «بر اساس اساسنامه مدارس عشایری، سرانه دانشآموزان عشایری باید بهصورت حداقل سه برابر تخصیص پیدا کند و دانشآموزان عشایری بتوانند از این بودجه و فرصت نهایت استفاده را کنند. این اساسنامه مصوبه سال ۱۳۹۳ بود که تا پیش از دولت رئیسجمهور شهید این اتفاق نیفتاد. در دولت شهید جمهور بیش از ۴ تا ۵ مرتبه توانستیم سرانه سه برابری برای دانشآموزان عشایری تخصیص دهیم. این امر به تمامی استانها ابلاغ شده و همین باعث شد که بتوانیم یک حمایت بهتر و جدیتری از تمامی دانشآموزان عشایری در کشور داشته باشیم.»
تیرگیر از احداث مدارس شبانهروزی خبر داد و گفت: «در راستای احداث مدارس شبانهروزی با توجه عنایت و رویکردی که رئیسجمهور شهید ما نسبت به این مدارس داشتند، توانستیم مدارس خوبی را تاسیس و احداث کنیم. بحث دانشآموزان بازمانده از تحصیل و بحث اجراییسازی سند تحول از دیگر اقداماتی بود که در این دوره پیگیری شد.»
این مقام مسئول ادامه داد: «اقدامات مختلف دیگری نیز در دولت رئیسجمهور شهید اتفاق افتادند که برخی در زمینه مدارس عشایری بودند. قطع به یقین تمام تلاش ما این است که ادامه دهنده راه شهید در راستای اعتلا و ارتقای شاخصهای آموزشی و تربیتی برای دانشآموزان مستعد و در عین حال مظلوم عشایر باشیم.»
ارسال دیدگاه