کاهش نامحسوس بیماران کرونایی در بیمارستانهای گیلان
رشت (پانا) - معاون دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بستری هزار و ۵۷۳ بیمار کرونایی در بیمارستانهای گیلان خبر داد.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی گیلان، آبتین حیدرزاده امروز گفت: هماکنون هزار و ۵۷۳ بیمار کرونایی در بیمارستانهای استان بستری هستند که ۲۶۸ نفرشان در ۲۴ ساعت گذشته به جمع بیماران کرونایی بستری در بیمارستانهای استان اضافه شدند.
حیدرزاده با بیان اینکه ۱۹۰ بیمار کرونایی بدحال در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها بستری هستند افزود: ۱۶ نفر از این بیماران در شبانه روز گذشته در این بخش بستری شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه بیماران کرونایی بستری در بیمارستانهای گیلان در مقایسه با دیروز ۶۹ نفر کمتر شده است از مردم خواست همچنان رعایت دستورالعملها و پرهیز از تجمعات را جدی بگیرند تا شاهد روند کاهشی این بیماری مرگبار در گیلان باشیم.
ارسال دیدگاه