بررسی رفع موانع تولید و قطعی برق و تشکیل کارگروه آب کشاورزی در نیشابور
نیشابور (پانا)- معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور از برگزاری کارگروه آب کشاورزی با هدف رفع موانع تولید، خرید تضمینی گندم، رفع مشکل قطعی برق در حوزه کشاورزی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی نیشابور، محمدعلی فرهمند راد گفت: در جلسه کارگروه آب کشاورزی شهرستان با اعلام پیشنهاد قطعی برق با محدودیت های خاص در حوزه کشاورزی و دامداری گفت: با توجه به عدم موازنه تولید و توزیع برق در کشور، بحران جدی است و باید آن را مدیریت کنیم و اولویت تامین برق برای مرغداری های گوشتی و تخمگذار، پرورش دهندگان شیلات، کشتارگاههای طیور، گلخانه ها است.
وی افزود: باید مراکز حساس تولید بخش کشاورزی مجهز به دیزل تولید برق باشند تا در مواقع ضروری دچار مشکل خاص نشوند.
وی تصریح کرد: تسهیلات ۱۵ درصد با دوره پرداخت ۵ ساله برای تجهیز ادوات دامداری ها و مرغداریهایی که مجوز دارند قابل اعطا است.
رئیس بانک ملی و دبیر شورای بانکها با اشاره به نیاز سرمایه در گردش واحدهای تولیدی گفت: آمادگی کامل را جهت ارائه تسهیلات جهت خرید دیزل به واحدهای تولیدی در حوزه کشاورزی با اقساط دوساله و ۱۸ درصد را داریم.
هاشم ایزدی گفت: مبلغ ۵ میلیارد ریال برای ارائه تسهیلات سرمایه در گردش و ۵ میلیارد ریال برای سرمایه گذاری ثابت در اختیار شهرستان است که با سود ۱۸ درصد و دوره یکساله و با داشتن ۱۰ درصد نقدینگی قابل پرداخت است.
رئیس اداره غله شهرستان نیز با بیان اینکه ۳ مرکز خرید گندم بغیر از سیلو در شهرستان فعال است، گفت: با توجه به شرایط اقلیمی و کاهش تولید گندم از ۱۰ روز پیش آمادگی دریافت و خرید گندم با افت مفید ۱۲ درصد و تا ۵ درصد دارای تریتکاله را دارند.
ارسال دیدگاه